bildiğime göre 2 de giriş yapması lazım trakyadan 3 4 de silivride ve akşam 6 ya kadar avrup yakasına yayılması lazımdı galiba
ama hocaların bilgisi önemli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbildiğime göre 2 de giriş yapması lazım trakyadan 3 4 de silivride ve akşam 6 ya kadar avrup yakasına yayılması lazımdı galiba
ama hocaların bilgisi önemli
Yağış erken geliyor soğuk geç geliyor yağış bekle biraz daha geç gelse daha iyi olur çünkü soğuk geldiği zaman yağış az olucak ve haliyle bu da moralleri bozuyor umarım değişirde daha güzel hal alır bu arada GÜNAYDIN HS AİLESİ.
hep böyle oluyo ama kim bilir belki işimize gelir bu durum
günaydın
sizce ne olur durum ? (tahminen)
Son gelişmelere göre sabah model güncellemelerine çok aykırı kütleler oluşmaya başladı. Çok daha erken yağış girişi olabilir.
hocam tam geliyor gelmekte olan diyorum bakıyorum erken geliyor nedir bu çektiğimiz
Kütle değil esas günler öncesinden modellerin soguklarla birlikte giriş gösterdiği yağışlı sistem yani siklon.
Erken girerse gündüz yer sıcaklığı üstüne yağışlı sistemin getirdiği sıcak hava akımı sıcaklığı önce artırır ilk yagmur kky sonradan Kara dönüş yapar rakımı düşük yerlerde ise sadece sulu kar havada kar yapar. Rakımı yükseklerde ise kky ve tutucu kara cevirir.
ben her türlü örtü alıyorum ozaman sıkıntı yok teşekkür ederim ![]()
kütleler yarın beklediğiniz den daha erken vurursa bizi neler olabilir hocam
arabaya atladım sancaktepeye yola çıktım tad alamadım esenlerden :'D
sıcaklık 15 dkkada 3.2 den 2.1 e düştü esenler
Sana Kum firtinasi :afrika:
kapıyı açtığımda etraf 20 cm kum olmaz inşallah
bendeki bu şansla benim yüzümden esenler kar görmeyebilir etrafımızdan dolanır bulutlar :-D
edirne enez keşan taraflarında kütleler var
asıl iş cumartesi akşam başlıyor çökerticez siteyi
Cam abi örtü yapar mı bu gece
araba üstü diyorlar eren ama senin konumun kaldırımları yapabilir
Enes profiline bilgilerini girersen eğer cevaplarken daha rahat edebiliriz.
kapatmışım onu düzelttim inşallah
Şehir neresi hocam
istanbul esenler