ben demiştim burayı tetikliyor diye ??
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
Allah sonumuzu hayır etsin
-
Artçıların devam edip 5.6 ya kadar çıkabileceği varmış.
ondan sebeple kuzey fay hattı taraflarında batı taraflarında ve gene gölcük yakınlarında 6 dan büyük deprem riski varmış

-
Binaların altında kalan insanlar varmış öyle diyorlar canlı yayında
normaldir

-
1999 da yaz tatili için babamlarla istanbula gelmiştik gezmeye deprem olduğu gece uyumuyoduk tabi ozaman 5 6 yaşlarındayım hatırlıyorum ilk salladı ikinci vurmuştu çok şiddetliydi saten bittikten hemen sonra elektrikler kesildi
-
Bugün doğuya uyku yok
-
Hep bunlar döngü bak şimdi bu deprem 6.5 di değilmi kırılmasaydı diğeri belkide 7.5 olacaktı daha kötü etkileyecekti
kırıldığı için bizde etkilenicez ama

-
Birde fay kırılmasaydı bu depremde daha çok enerji birikip daha büyük deprem olmazmıydı
kırılması aslında dahada kötü enerji açığa çıkıp başka bir bölgeyi tetikliyor yani fay kırılınca başka bir bölgenin fay hattında enerji boşluğu oluşuyor
-
Anadolu Fay Hattı Üzerinde Bulunan Tüm Şehirler diken Üstünde Büyük Bir Enerji Çıkışı Meydana Geldi Artçı Sarsıntılar Olacaktır Ancak Yaşanan 6.5 lik Depremden fazla Olup Olmayacağı Belli Değil Manisayı Bile Yeniden Tetikleyebilir Bu Deprem
Deprem uzmanı george diyorki elazığdaki deprem yüzünden istanbulun çevresine 6 şiddetinde bir deprem bırakabilir diyor
-
Depremler ağırlıklı olarak yazın olmuyormu
fark etmiyor ama bildiğime göre yazın sıcaktan fay hattı geriliyormuş
-
Varmı elazığ ve çevrelerinde oturan ?
ben yoldaydım orduya gidiyorum bizim köy hissetmiş ama ben hissetmedim
-
en son 1939 da erzincanda oldu sonra 4 den büyük görünmedi
-
İstanbulda olsaydı çok kötü olurdu
bişi olmazdı sadece can kaybı 25 milyon olurdu :D
hepsi camdan atlardı
-
Hepimize geçmiş olsun 6.8 az değil yani
-
CAN hocam Tokat Kuzey Anadolu fay hattı üzerinde yer alıyor fakat yaklaşık 2 senedir deprem olmuyor. Sizce bu büyük bir depremin olacağının habercisi mi
1940 lı yıllarda olan depremi büyüklerimiz söylemiştir söylenenlere göre 1000 den fazla insan ölmüş 1000 den fazla bina yıkılmış
(depremin merkezi tokat )