-0.1 dewpoint kar sıcaklığına düştük yağış yakalanirsa eğer (çok düşük ihtimal) kar yagabilir
iş çıkışı gelirken rüzgar bastırdıgında 2 3 tane kar tanesi gördüm ne kadar doğru bilmiyorum belkide ağaçtan düşen polendir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur-0.1 dewpoint kar sıcaklığına düştük yağış yakalanirsa eğer (çok düşük ihtimal) kar yagabilir
iş çıkışı gelirken rüzgar bastırdıgında 2 3 tane kar tanesi gördüm ne kadar doğru bilmiyorum belkide ağaçtan düşen polendir
Sinan abi ne dersin bu sene yılbaşında varmı bişiler.
Dewpoint 1.6 derece soğuma devam ediyor
0.8 şuan ama yagıs yok -5 de olsa kuru soguk çekeriz anca
CAN var bilmem ne tarafı.Silivri tamam ama
olmadı artık mobeseden bakacagız
gfs bu gece 1 de silivri çatalcanın iç yüksek kısımlarına kar göstermiş oralarda oturanlar varmı
Fransa'nın hakkı nereden oluyor anlamadım, oyunu Arjantin oynadı. Fransa ilk şutunu 72 de filan attı. Ayrıca ilk pozisyonda hem itme hem de ayağa müdahale var. Hakemin maça etkisi Coman'ın pozisyonunda avantaja bırakmaması harici neredeyse 0 idi. Ayrıca bu final en iyi final maçı idi açık ara.
Pozisyonu tekrar tekrar gösterdiler ayaga müdahale yok ittirme bile yok hakem direk penaltı verdi, saçma! ben kötü maç demedim ama yaşım odaklı daha güzel senelerde daha güzel dünya kupası maçları izledim 2010 en iyisiydi bence
Aralık sonunda istanbul kar fırtınası olacak hazırlıklı olun.
Kar fırtınası az kalır
çok saçma bir maçtı ilk pozisyon penaltı değildi müdahale bile yoktu vara gidilmedi böyle önemli bir maçta.
mbappe maçın kaderini çok güzel değiştirdi fransanın hakkıydı
bu dunya kupası izlediğim en saçma dünya kupası idi sanırım
Puan hediyesi var ama katılım az
Normaldir abi suan kimse yok ayın 25 inden sonra yılbaşından sonra site dolup taşar inşallah o zaman daha güzel etkinlikler yapılabilir
Doğum günün kutlu olsun Karbuzcu nice mutlu senelere
Raj koporun kendisi sanırım,o zaman klip de değil filmden bir sahne almışlar Enes..
çocukken çok dillerdeydi
oyle birşeydi sanırım abi klip olarak değil film den alıntı olabilir dediğin gibi araştırmam lazım hiç dikkat etmemiştim
Fransa Arjantin maçı 2 1 veya 2 2 biter. penaltılarda 4 2 fransa kazanır.
Fas hırvatistan maçı fas 3 1 alır