Kahramanmaraş'ın Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Çağlayancerit ilçelerinde bazı mahallelerdeki okullarda kar nedeniyle yarın eğitime ara verildiği bildirildi.
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hadi bakalım başa döndük
The content cannot be displayed because it is no longer available. Abi yaa şu hafta sonuna üzüldüm
-
Son güncellemelere göre İstanbul'un 100 rakım altı bölgeleri için kar ihtimalini sıfırladım. (Silivri-Çatalca Hattı Dışında)
Ben 120 m rakım yağarmı abi
-
İkinize de teşekkür ederim.
Ne demek görevimiz
-
Abi yakın zamanda Kahramanmaras 840 rakımda kar ihtimali var mı?
840 rakım onikişubata şuan kar yok ama belki gece saatleri kar veya kky durumu var
ama yılbaşına kar ile gireceksiniz
-
Nerelere Kar Yağacak ?
Adana : Feke , Aladağ , Pozantı , Saimbeyli , TufanBeyli (Yoğun) )
KahramanMaraş : yoğun kara dikkat !!!! (nurhak , göksun , elbistan , ekinözü , çağlayancerit , afşin
Burdur: Yeşilova Kayak merkezi
Isparta : Davraz Kayak Merkezi
Antalya:Saklıkent Kayak merkezi
Mersin: Toros Dağları
Osmaniye:(Kar Yok)
Hatay: (Kar yok)
-
Adana Ve Çevresinde yoğun şiddetli sağanak yağışlara dikkat ( Sel var )
Antalya mersin de su baskınlarına karşı tedbirli olun
KahramanMaraşın Kuzeyinde yoğun kara dikkat !!!! (nurhak , göksun , elbistan , ekinözü , çağlayancerit , afşin)
-
Fenerbahçe ve Fenerbahçelileri tebrik ederim iyi oyun ve iyi skor aldılar Kadıköy'de bileği bükülmez.
büyü abi büyü
-
3 - 1 ne yav
-
KahramanMaraşta ayın 26 sı gibi kar var ve bu kar yağışı Aralıklar ile 2 ocağa kadar sürecek gibi
-
BU GECE YARISI ANTALYA VE MERSİNİN BATI İLÇELERİNDE BAŞLICAK OLAN ŞİDDETLİ YAĞIŞ SEL VE SU BASKINLARI YAPABİLİR ÖZELLİKLE YILDIRIM VE AŞIRI YAĞIŞ TEHLİKEYE SEBEP OLABİLİR
-
Geçen sene aralık sonu ocak başında efsane soğuklar aldık fakat yağışlar biraz sıkıntıda kaldı. Umarım bu sefer uzun soluklu bir kar yağışı alırız
Bu sene bolu coşucak emin olabilirsin
-
Alinti attım Ege'ye
bende burdakini düzlettim
-
Ege bölgesi olacak bura

:D daha yeni farkettim :D :D
-
CUMARTESİ AKŞAMI BAŞLAYACAK OLAN YAĞIŞIN ANTALYA VE MERSİNİN(BATI KESİMLERİNDE) ŞİDDETLİ YAĞIŞ VAR VE YILDIRIM DÜŞMESİ , SEL VE SU BASKINLARI GİBİ OLAYLAR GÖRÜLEBİLİR AYRICA 25 26 27 ARALIKTA İÇ KESİMLER +450 RAKIM KKY OLANAĞI VAR