gfs hariç tüm modellerde doğulama var
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
vortex de boşluk olmayacak her yer sağlam kar alacak inşallah doğuluyor doğuluyor derseniz cidden işin içinden çıkamayız
herkes kara doyacak sonra sisteme güle güle diyecez bol bol uyuyun 24 saat boyunca uyanık olacağız
-
Arkadaşlar hemen kafanıza göre Anadolu bitti avrupa bitti falan diyorsunuz Sakin olun Tüm istanbul kara doyacak
-
Yarın akşam
gece uyanık kalmıyoruz ozaman ben uyuyam
-
-
Herkes bölgesini soruyor ben hala modellerin doğru tahmin edecegini düşünmüyorum yarın 5-6 gibi radarı açıp bakarım
Sistem gece değilmi yoksa akşama mı kalıyor
-
al sana kahkaha gülücük..Hala anlamadım nasıl bir gülücük aranıyor..Bir sürü gülümseyen var , Buraya attığım kahkaha atan var..
Mutluluktan dans eden var
oynayan
sevinen
ne ararsın ki Enes
ya abi eski emojileri kastediyorumda bunları unutmuşum
iyi oldu gösterdiğin sağolasın
-
27 temmuz 2017 de İstanbul'da 2 metre sıcaklığı ile üst seviye arasında 90-95 derece fark vardı bulut kalınlığı 10 km idi bizim meşhur dekler genelde 6-8 km oluyor.
27 temmuzu kışın yaşamak dileğiyle :D
-
Sonrada hayatının son gününde son kez daha günaha girip ölürdün
bir de hakkını helal etmezse 😆
-
Anladım anladım..
canımı sıkmaya başladı Gülücük atamıyorummmm
şaka bi yana eğer böyle uygun görüyorsanız internetten kopyalarım abi daha rahat olur
-
Hocam ben vallahi direkt dışarı çıkardım zaten son günüm diye
bende Zaman kalırsa donmuş karla bir kaç arkadaşın kafasını yarmak isterdim (sevdiğimden)
-
Donarak öleceğini düşünüyorsan the day after tomorrow izle 5km yukarıda -100 derecenin yeryüzüne yansıması 😄
Maşallah soğuktan nefret eden birinin tüylerini diken diken eder bu mesela benim
-
Yazdığımız mesajlara seçtiğimiz emojiler mı?Yazilan mesajlara beğeni olarak atılan emojiler mı?
E BAKAM
Sinan başkan bakar
yazdığımız mesajlara atılan emojiler abi beğeni olarak değil
-
Kıyamet keşke şöyle kopsa. Gri renkli çok büyük kar kütleleri 500 km rüzgar
Donarak öleceğimiz için hiçbirşey hissetmeyiz :D o anıda görelim yani
-
Heleki o kırmızı kütlenin taraflarında 120 km rüzgar olursa tadından yenmez
Elektrik su doğalgaz kesilmiş Su boruları donmuş -15 derece 2 ay boyunca kar erimemiş kar 1 hafta aralıksız yağmış 3.5 metreyi bulan yerler olmuş çocukken hayalimdi