Trabzon - Fener Maçını Kim alır ?
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ne taktik var ne başkabirşey Ayaksızlar topluluğu olmuş Galatasaraylı değilim çok severim ama Yani artık maçlarını izlemek bile zevk vermiyor Anadolu takımına 2 0 yeniliyorlar Morutan girdiği gibi nası şut çekti Kerem cicaldou ve babelin yapması gerekeni gomis tek başına yapıyor bu takımı koruyacak daha çok çalışacak biri varsa gomisdir morutandır Emreyi maça alması taylanı alması ömer bayramı defansta 90 dakika tutmaları boş Marcao ya yazık eziliyor orada
-
2021-22 Sezonunda Galatasaray’ın matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmadı
Herifler zaten küme düşmemek için oynuyorlar
Bu teknik direktör ve başkanla hiçbirşey olmaz
-
Yetmez yoğun versin 1 hafta
yarına onuda yapar bakalım
-
Önceki sene yağdı 9 Nisan'da , 2019 da Nisan ortasında yağdı 19 u gibi
ondan bahsetmiyorum hem kar eğer tutmuyorsa o benim için kardan sayılmıyor :D
-
Şaka maka mart ayının 10 undan itibaren 2 3 gün güzel kar alacağız hala inanamıyorum bütün bunlar gerçek mi? 😃😃
Tam hatırlamıyorum Ama istanbulda nisan ayında kar yağdığını bilirim :D
-
gfs nin verdiği gibi -12 ler gelirse Sağlam soğuk alırız Yağış da artarsa inşallah tadından yenmez sezonu kapatırız 2 sistemle

Perşembe cuma Kar haberleri yanı sıra tatil haberleri de gelir
-
Ocak sisteminden kuvvetli gözüküyor şimdilik. Ukmo hariç tüm modeller tatmin edici ki ukmo bile kar veriyor.
ocak sistemini kuvvetli yapan Vortex di 2017 de kinden bile güzel kar aldık sayesinde bu sistemde patlamayız umarım
-
Yağmur sabaha dinermi Acil cevap alabilirmiyim hocalarım

saat 5 gibi
-
Bu gece inşallah Ukraynanın zaferi ile sonuçlanır

-
RUSYAYA AİT 1 SU-25 VE 1 Ka-52 Savaş uçağı düşürüldü
SON DAKİKA : Rusyaya Ait II-76 KARGO UÇAĞI VURULDU
ukrayna Kiev Metro İstasyonunda 1 Bebek dünyaya geldi
26 Şubat 2022
-
Rusya İstediğini elde etti
Geri dönüşü yokUkrayna Genel seferberlik ilan etti
-
Adam dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor değişik
(putin) -
Ne rusya ile aramızı bozalım ne ukraynayla
-
İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ, PUTİN İLE GÖRÜŞTÜ
23.00 İran Cumhurbaşkanlığı Ofisi tarafından yapılan açıklamada, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in telefonda görüştüğü aktarıldı. Ukrayna konusunu yakından takip ettiklerini kaydeden Reisi, gelişmelerin bölge halklarının çıkarına sonlanmasını umut ettiklerini aktardı. Reisi, "NATO'nun doğuya genişlemesi bağımsız ülkelerin istikrar ve güvenliğini tehdit ediyor. Bu endişe verici. Tüm bu gelişmelerin bölge halklarının çıkarına sonlanmasını umut ediyoruz" dedi.
Putin ise, Ukrayna krizini Batılı devletlerin Rusya'ya yönelik tehditlerine bir cevap olduğunu belirterek, "Şu an yaşananlar Batılı ülkelerin birçok kez Rusya'nın güvenliğini tehdit etmelerine yönelik meşru bir cevaptır" ifadelerini kullandı.