Çernobil ve çevresi rusya tarafından ele geçirildi
Bu gece yarısı Ukraynanın başkenti Kiev Rusya tarafından ele geçirileceği öngörülüyor Gece uyku yok
Allah yar ve yardımcıları olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇernobil ve çevresi rusya tarafından ele geçirildi
Bu gece yarısı Ukraynanın başkenti Kiev Rusya tarafından ele geçirileceği öngörülüyor Gece uyku yok
Allah yar ve yardımcıları olsun
Birtek bana mı normal geldi bu yağışlar bana göre kuvvetli değil
Uzun zamandır böyle bir yağış görmedim güzel yağdı
bu sabah 1 2 derece ile kar yağışını kaçırdık zor oldu benim için =D
Saf Kar bile zor görürüz Fazla beklentiniz olmasın sabahki yağış ta sıcaklık uygun olsaydı geçen sistemin 2 katı kar görürdünüz üzerimizde turuncular mükemmel yağış bıraktı
Örtü alan yerler klasik silivri çatalca (arnavutköy yüksekleri)
anadolu yakasından aydos gibi yüksek kesimler (şile civarı da bir ihtimal)
geri kalan alanlar ya hiç almaz ya da cıvık bir örtü sahil kesimleri saf kar bile göremez ümitlenmeyin bu geceden değmez yani
Para varsa oyun çok
Steam e baktım bi tekrardan dünyanın en saçma oyunu 70 tl yazık günah aylık maaşımızı oyunlara yatırıyoruz yazık ya hani aldıkça alasında geliyor
Tüm Müslümanlığın Allaha inanan herkesin regaib kandili mübarek olsun ve bundan sonra gelecek tüm kandillerde hep hayırlısı olsun rabbim yapacağınız her duayı ve
ibadeti misliyle güzellikler içinde kabul etsin inşallah ![]()
dark and cold Yazını yeni gördüm ama bildiğim kadarı ile müslüman değildin bu yüzden bir paranormal olay yaşaman bi nebi fayda sağlayabilir çünkü Bunu yapan metafizik güçlerin olması gerekiyor dine dön güzel bir abdest al araştırma yapmaya devam et kuran oku elbet gider Allahın izniyle
Size oyun öneriyim
Witcher 3
Forza Horizon 5
Rainbow Six siege
asla sıkmaz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aynen kardeşim aç kapıyı RİOT GAMES
Sabahın erken saatlerinde oynadıysan bu saatlerde gayet normal bence
Arkadaşlar şuanki telefonum bozulduğundan dolayı beni yaklaşık 2-3 sene götürücek bir telefon arıyorum. Bütçem 4000 ,azıcık üstü de olabilir ama ne kadar az o kadar iyi. Önerdiğiniz bir telefon var mı ?
xiaomi çok dayanıklı sağlam telefon bütçe olarak samsung ve iphoneye göre kat kat daha iyi her açıdan özellikleri olsun xiaomi redmi note 8 alabilirsin
tekirdağ kar beklemesin derim silivri ile aynı kaderi paylaşacaktır
havada saf kar görürsünüz sadece örtü falan zor bu görüntüde edirne ve kırklareli için ise 10 15 cm örtü beklerim 1 gece de bu sistem kırklareli ve edirne sistemi
tahminim tutmamıştır inşallah örtülü kar almışsındır tekirdağ ne haber var
tekirdağ kar beklemesin derim silivri ile aynı kaderi paylaşacaktır
havada saf kar görürsünüz sadece örtü falan zor bu görüntüde edirne ve kırklareli için ise 10 15 cm örtü beklerim 1 gece de bu sistem kırklareli ve edirne sistemi ![]()
Yokla yıkılmasına az kaldı o yüzden yazdım onu
" Gün gelecek dünya tek bir devlet olacak "
ama o zamana kadar amerika yıkılmaz adamların elindeki para onların 1000 senesine yetecek kadar çok bu sistemde bile enflasyonları % 4 ü geçmemiş helal olsun valla çok iyi yönetiliyor çok zengin ülke her açıdan
Adamların fabrikalarından her saniye silah çıkıyor bizim 1 se onların 1000 kıyaslamak mümkün değil ereninde dediği gibi biz karnımızı doyurmaya çalışırken onlar atom bombalarının seri üretimine geçmiş kim bilir kaçtane atom bombası ve ondan kat kat güçlü bombaları vardır Allah bilir
Aslında Amerika’da gerimizde kalacak az kaldı
Amerikanın geçmiş tarihini oku mustafa ve sanayide silahlandırma ve asker yetiştirme de ne kadar rütbe atladıklarını bir araştır belki onlara yetişiriz ama asla onların önüne geçemeyiz yani bu eğitim sistemi ve böyle bir sanayi ve askeriye ile