Bu arada bursalilar bu akşam 9 gibi kar başlar gece devam eder sabah geçer yarın akşam bi parti daha girer
mgm den gördüğünümü söylüyorsun banamı öyle geliyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu arada bursalilar bu akşam 9 gibi kar başlar gece devam eder sabah geçer yarın akşam bi parti daha girer
mgm den gördüğünümü söylüyorsun banamı öyle geliyor
Kara gömülecek ayın 2 si akşam 6 gibi başlar 3 u öğlen 11 gibi biter Marmara bu sefer trakyada dahil
biz bunu 1 ay önceden söyledik zaten neden dan diye atladınki bunu tahmin etmek zor da değil modellere bakarak görürsün zaten
Şubat ilk yarısı da iç acıcı görünüyor gfs güncellensinde büyük ihtimal sistemi verecek gibi 3 4 şubata
dmi 2 derecw dedi konumun 0 suan
Trolü trollediler :D
Sinan abi sence dekler bu akşam iş yaparmı
Yooo kendi anketim ondan sıkıntı yok =D
Peki paşam öyle olsun ![]()
Aynı şey sayılır.
Geliştirmelisin Daha çok küfür hakaret gibi duruyor gözümde Herkese göre de öyle insan kötü hisseder biri geliştirmelisin dediği zaman
ANKETLER
Konusunda anket açtım cevaplarsanız sevinirim
Geliştirmelisinin altına Daha iyi olabilir de eklesene
EnesT_ avrupa yakasındaki dek bantlarını görüyormusun
Anadolu için demiştim fakat Avrupa içinde yağış var dedirtir ama dünki yağışa göre değeri yok gözümde son kez yarın ve bu akşam da yüzümüz kar görsün yeter ![]()
Anadolu da yağış görecek görmeyecek demiyorum ama dünki yağışa göre değer biçiyorum kütleler oluşsun gözüksün de orasına sonra bakarız
bu akşamki yağış önemli gelirse eğer
Yarın akşam anadolu kesimide biraz yağış alır ve artık bitiririz 500 hpa -40 -35 ler çekiliyor
Yarınki yağışa yağış demiyorum ben :D olmasada olur dedirtir
Asıl dek oluşumları öğleden sonra avrupa yakası boğaz hattı ağırlıklı olucak silivri gibi daha batı kesimler için fazla birşey beklemiyorum anadolu yakası nasibini alacak büyük ihtimal öğleden sonra 3 4 civarı güzel dekler oluşabilir akşam saatlerinden sonra açık yeşil kütleli dekler alabiliriz dünki kadar güzel bir yağış sanmıyorum
Şubat başı sistemi ege için kabusa dönebilir 995 nedir kardeşim
Vadeye 1 hafta var kısa süre kaldı fazla değişime maruz kalmaz bu sistem ege sistemi olacak diye düşünüyorum
Kütle olmamasına rağmen :D yağış var