Parkın karşısindaki medipolmu
Aynen öyle Basketbol sahası falan varya okulun yanında hüseyin kısa ortaokulu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturParkın karşısindaki medipolmu
Aynen öyle Basketbol sahası falan varya okulun yanında hüseyin kısa ortaokulu
zaten 3 5 dk bile sürmeden gitti
Hangi medipol
Esenler medipol
Gfs Ye göre Akşam 9 da Kar yağışı İstanbulun Kuzeyinde Başlıyor
Beykozu izliyorum
mobeseden de gözükmüyor hay Allah
Boğaz Tarafında olan varsa Haber etsin
arkadaslar gfs cok cok iyi bir guncelleme verdi bu sabah. siz eminmisiniz ecmwf nin daha iyi bir cikti sunduguna ayrica burak hocamizda gem desteginin oldugunuda ifade etti. senelerdi kar alamayan izmir cevresi ege kiyilari trakya dahil genel genel olarak anadolunu her kosesine
Bencede hocam beraber takip ettik 3 4 kişi zaten
Bunlar da kütahyadan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
şuraya atarmısın beni faruk :D
Akşam bulutlar kar bombası bırakacak
hadi inşallah hasret kaldı istanbul
Izlanda Medipolün orada olsaydın sen ne derdin bilmiyorum :D yoğun karı da gördüm ona göre yorumladım
Esenler yoğun kar ![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
eco bişiler deniyor da bakalım şu -16 ları bi indirse de gözümüz şenlense
Ecm bu güncellemede karadenize yaradı sıcaklık bakımından yağış bakımından bi fark olmadı gibi
144 den sonrasini sistem olarak degilde senaryo olarak dusunelim enes. egzersiz gibi. aslinda buna sebep olan durumlarida atiuorum anomliler ve hemi nord lara odaklan. birde yuksek seviye ruzgarlari onlarida aticamda cok karisik oluyor
Elin yorulmasın hocam attıklarınla idare ediyoruz şu önümüzdeki sistem bi geçsinde onları da konusuruz
güncelleme neden bu kadar saçma ülke içine girmiyor soğuk