Doğu ilçeler şanslı olduğunu daha önce söylemiştim biz batı taraf oalrak beklentimden fazla bile yağdı
Geçen sistem de sizin oraya baya yağdı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDoğu ilçeler şanslı olduğunu daha önce söylemiştim biz batı taraf oalrak beklentimden fazla bile yağdı
Geçen sistem de sizin oraya baya yağdı
Sincan
Anladım o taraflara zaten çok geç yağmaya başladı akşama doğru çok fazla bişey yağmadı galiba
valla bizim orda sabaha kadar tipi ve yoğun kar vardı sabah abartmıyorum çatılarda bile 35 cm kar vardı galiba dün gece doğu ilçelere daha fazla yağdı
Dışarda kar kalmadı hepsi eridi gitti
Harbi mi ustam nerdesin ki sen
Akşam ve gece için %85 gayet iyi
Cidden mi
Meteoroloji öyle demiş valla bende onların yalancısıyım hava da açtı gerçi ama bir yandan da kapatıyor
Akşama doğru ve gece tekrar etkisini gösterecekmiş kar yağışı Ankara için
Kar halen yağıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Aynen hala devaaam biraz da taneleri de büyüyor gibi
Hocam varmıdır Ankara için ekstra durum bu arada yarın şehrin doğusu gene kar konusunda daha şanslı olacakmış gene yoğun olabilirmiş varmıdır böyle bişey
Son radar konumum 5-7 cm oldu hemde 3mm yağış ile eksili dereceler bu kadar önemli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam buralarda durdu yani zayıfladı artma ihtimali var mı yoksa bu kadar mı şimdilik
Maşallah dahada artar inşallah
İnşallah baya eğlenceli ❄️❄️
Edecek inşallah
şuan ince ve tipi şeklinde yağıyor 20 cm falan var
Yeni başlıyor daha yarın öğleye kadar devam özellikle doğu taraflar
devam edecek mi hocam daha
Geceye kadar böyle
Sabaha kadar da ne eklese kafi 2-3 cm düştüğü gibi örtüye devamm
Ne özlemişiz be
MGM gece de yoğun kar verdi inanılmaz yağıyor ya ❄️❄️❄️❄️❄️
Yeni yeni tutmaya başladı
Neresi ustam burası