Control Doğulu gibi
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hergün takla atıyor zaten. Ne demişler;
Dünyadaki önemli şeylerin çoğu, durum umutsuz göründüğü zamanlarda denemeye devam eden insanlar tarafından gerçekleştirildi. 😂
Kesinlikle savaşa devam havadada olsa kar göreceğiz
-
Daha Çok Göster
He şimdi dayı dersin demi

Yahu 2-3 gün önce attım puanları ama sadece Saadet farkina vardı sanırım

Kimse ses vermedi nedense .
Sen,Hasan, wriscuttern, Saadet,Polatlı,Azor vsvs
Paylaşımlar ve aktiflik olan arkadaşlara puanlar yolladım.
Şaka bir yana takılırım ben arada.
Beğeniler ile iyi puanlar geliyor,ben az çok ufaktan yolluyorum işte idare ederiz .
Yeni paylaşımlar ile katılan arkadaşlar var aramıza erdem var sen hasan devamlı saadet ile birlikte paylaşımlar tam gaz maşallah :alkıs: :alkıs:
Estağfurullah hocam teşekkürler ben bilidirimlere pek fazla bakmadığım için görmedin yinede eyw 🥰 cansın seviliyorsun abi
-
Iyi Geceler Hs Ailesi Sabah görüşmek üzere adios 🌨❄🌬
-
Bence hiç can sıkmaya gerek yok:) daha cok takla atacak bu modeller her neyse ecmwf dogulu gelmekte istikrarlı zaten gfs'de 100lu saatlerde dogulu vermisti saat cogalincada batıyı vurdu
Ben ümitliyim bölgemiz açısından örtülük sistem alicaz:)
Asla burda bölge seyine girmem sonucta ülke bizim ülkemiz gonuk ister tun bölgeler nasip olsun , ancak biliyorsunuzki agaclar yanmıştı kar ilac gibi gelir:) kar safliktir temizliktir sefafliktir 🌨❄☃️
Ben pek anlamam bu islerden ama hislerime güvenirim

Fevzi Burak hocam bırakıyorum topu o gerisini getirir
-
Saadet ben hala 25-26 Aralık sahil seridinu kapatmakla istikrarliyim bence xaha com takla atacak modeller
-
Farkindaysaniz Samsun ve doğuşu her güncellemede neredeyse boşlukta kalıyor
? hocam delirdinmi ecmwf bizden yana gfs de dogulu gelmisti saat cogalinca batiya vurdu
-
hocam model takibine gelseniz bildirim geliyor sürekli aklim burda kaliyor ne donuyor ne bitiyor diye xjcjxjd😆😅
-
Bende tam tersini düşünüyorum içimden öyle geliyor bu sistemden yada sistemcikten sonra paten değişecek sıcak tarafta kalıp Ocak ayını kaybetcez diyom
Ağzınızı hayir acin hocam atmosfer harejetlidir bi baktin kutup gelmis üzerimize nerden bilelim:)
-
İtalyan lar bizi kıskanıyor, meşgul edip görmemize engel olmaya çalışacaklar demekki
Hocam işte ne oluyorsa o arada oluyor sjcjsjxjsjs itifak kuruyorlar aralarinda model sonu bize ver diyor herhslde gfs de garibim aşkından ona verior ne yapalım bizede sevenleri ayirmamak düşüyor 😁
-
Hasan61 Yağsın, hemen oradayım 😂
Cumarttesi yagar oralara sonrasida köyler sahile gelmeden hissedecegiz soğuğu gör bak o sahilden beyazligi hissedelim onun gecesi kar yağar veya kky
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kartepedede başlamış yakında bizde uzun gölden atarız Saadet
-
hey güzel allahim ne guzel yağdırıyorsun ya😍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Uludağ coşuyor hocam görüntüye bakarmisin
-
Geliyor. Annesi covid olmuştu sanırım bu ara onunla ilgileniyor 👍
Gecmis olsun umarım kötü birşey olmadan atlatir.