Semih Ö. hocam şu diyagramı yorumlarmısın sana zahmet pek anlamıyorumda
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bünyamin Sürmeli: Hadi gel diyoruz bekliyoruz :D ilk defa güzel birşey duydum ağzından
-
Furkan K. Hocam yarın değişir bu günlük saatlik değişiyor google hava durumu genelde
hocam biliyorum zaten bunu takip etmem :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. vallha bu havadurumu asla takip etmezdim ancak 8,3 derece düşüyor daha vazde uzun tabiki değişirde kky yakındır :D
-
Samsun'u neden ayırdin hocam merak ettim de
Şuanki güncelleme samsun adına pek olmadı değişeme açık ancak onu demek istiyor hocamız.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1m bulmuştu 8 Şubat 2020 Kırım sistemi Trabzon Vakfıkebir Sahil
-
Sizde kıyı var dek var tabi, biz dec biliriz Ankara'da, oda inşaat sektöründen, mesela kompozit dec :'D
bizde 1 ,2,3 gün yağar yağdımı efsane yaüar ama erir 5 güne :D
-
Zonguldakli67 Abi 17 sindeki sistemde Gaca kar alır mı ne dersin Rat Kırat hattı için
bol bol foto bekliyoruz sizden reis

-
Sizde kıyı var dek var tabi, biz dec biliriz Ankara'da, oda inşaat sektöründen, mesela kompozit dec :'D
Hocam sizdede karasallık var cephe vuruyor kar daha çok kalıyor yerde soğumadan dolayı

-
Cumarttesinden itibaren yaylalarımız şenlik yaşar belkide daha erken olur bilemeyiz ancak rakımlı yerlere geliyor birde iç kesimler kendi şehrimden bahsedeyim tonya gibi yerler yüksek yerler
-
Malesef bn dek alamiyom
Yine buruna takıldı dimi
-
Dek bizim için bulunmaz bi nimet gerçekten değerini bilmek lazım vurduğu yer ihya oluyor bide ekosu yüksekse işte değme keyfine
bölgemiz yağış açısından hiç kıtlık çekmiyor allaha şükür karadeniz iklimi dediğin candır ya ancak türkiyede yaşıyoruz tabiki diğer bölgelerde candır karadeniz bambaşka ya yaylalar olsun o güzellikler olsun ayrı bir havası var:) heleki beyaz geliniği giydimi boydan boya deyme keyfime deyme:)
-
Bizim için güzel gidiyor çoğu az kaldı az sabır beraber sıkacağız Bölge halkıyla

Hocam dek olmasa biz ne yapıcaz ya
dek candır 
-
Bölgemiz adına güzel bir güncelleme oldu ancak sonda bozdu her neyse daha çok değişecek bu modeller bu hafta çok hareketli geçicek hala 25-26-27 aralık sahil şeridini kapatmakla istikrarlıyım:)

Karadenizin Tamamı Havadada olsa kar görecek bence:) - batı daha şanslı gibi gözüküyor ancak bakalım neler olacak
-
peki ya samsun boşlugu 😃 havada gorsek bile yeter aralik ayi için karadeniz asıl showunu ocak sonu şubat başında yapar 😉🙃
Aralıkta yine ilçeler alır birşeylerde ocak şubat bir başka