Hadi bakalım indirelim artık şu yukardaki balinayı akşam herkesi bekliyorum arkadaşlar tüm
ailesi olarak takip edelim:)
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
En son CFSv2'ye göre Noel ve Yeni Yıl arasında haftada 2m sıcaklık anomalisi!
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
En kötü senaryonun biri bu
Tüm karadeniz kaymağı alacak diyelim hocam :D
-
Hayırlı günler HS ailesi durumlar nasıl?
-
19undaki italyaya gitmiş kesin o da gider bize de afrika lazım bi
Hocam vermicez busefer zafer bizde olacak izle ve gör 😏
-
Öğle Güncellemesinde Aktif Olamam, deshaneye gidiyorum hocam kendinize çok iyi bakın allahın izniyle tüm bölgelerimiz gülecek bundan eminim gelecek olan sistem daha güçlü bana göre:) cuma gününe bakalım neler neler değişiyor ozaman birşeyler deriz Hayırlı günler HS AİELESİ
-
Hiç moral bozmaya gerek yok arkadaşlar daha çok takla atacak modeller tüm bölgemiz nasibini alıcak ALLAHIN izniyle merak etmeyin:)
Aralık 24-25-26-27 bu tarihlerde birşey olacak hissediyorum:)
-
Her neyse italyaya vermedik model sonunda yine hadi o yönden iyiyiz :D öğle güncellemeside farklı olacak
-
Hiç birşey daha oturmamış öğle güncellemeside farklı gelcek
-
Günaydın HS ailesi GFS Sabah güncellemesini başlattım bakalım neler olacak

-
-
Her Neyse HS ailesi sıkmayın canınızı sabah ola hayır ola
iyi geceler. Sabah düzelir herşey -
-
Sen bırakmazsın
Bırakmıcam merak etme. :kas:
-
Geçen sene ders olarak gördük biraz da olsa onlar bile model yorumlamak için işimi görüyordu ama işte
Asor,Havai,Aleud,İrzlanda,Sbirya Bizde dershanede bunları görüyoruz şuan hocam :D ben liseyi bitirdim uniye gidicektim ancak bi sene daha beklyim dedim bu sene bi tık daha çalışıp puanımı yüksek tutmak istedim bakalım neler olacak allahın izniyle yine biyere girerimde ancak okusam dert okumasam dert türkiye bu durumda ne olsun