türkiye nerde arkadaşlar?
he tamam gördüm kapatmış üstünü koyu maviler :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturtürkiye nerde arkadaşlar?
he tamam gördüm kapatmış üstünü koyu maviler :D
Hocalarım uzun bir süredir sitenizi takip ediyorum bu gelecek sistemlerden doğu karadeniz kıyıların etkilenme olasılığı varmıdır teşekkürler
Aralık sonu gösteriyor modeller ama vade çok uzun bakıcaz takipteyiz:)
Bu sene ayvalar çoktu gerçekçten ayrıca kavak ağaçları yapraklarını üstten döktü doğa mesajı veriyor ama görüne işte bakalım nolacak
Hocam dedemler bile bu kış güzel geçicek kar yağcak diyor eskiler daha iyi bilir büyüklerimiz böyle şeyleri sonuçta onlar yaşadı en sert kış koşullarını:)
Şöyle bir ormana gideyim dedim geçen sene ağaçlar bukadar yaprak dökmemeişti tam bir kış koşulu vardı kestane olmamıştı geçen seni bu sene baya olmuş ve her örtülü bir sistem aldığımızda bunlar olmuş doğa bile ayak uyduruyor hadi bakalım inşallah bize gelcek sistem:)
Ayva desen baya oldu ha birde fındık baya oldu fındığın çok olduğu senenin kışı sert geçiyordu bizim buralarda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam kadir emre temur hocamı herkes bilir 2021 de burda tahminler yapıyordu tweet atmış burda ne demek istemiş ben pek anlamadımda bilmediğim bir konu
şunu bir araştırıp geleym
Sinan hocam ne demek istemiş burda
Hocam kadir emre temur hocamı herkes bilir 2021 de burda tahminler yapıyordu tweet atmış burda ne demek istemiş ben pek anlamadımda bilmediğim bir konu
şunu bir araştırıp geleym
Herkese günaydın HS ailesi görüyorumki gene italya sıkıntısı devam ediyor
bıhtıh vallha ya her neyse mücadeleye devam yılmak yok :memnunseytan: ![]()
KARADENİZ COŞUYOR KARDA HORON TEPCEZ
hazırlandık bekliyoruz...
İsmi nedir hocam yazma şansın varmi
Eric Webb
Hocam Ecmwf ve gfs senaryo kar haritaları varsa atar mısın sende ücretli veriler var sanirim
Bu sene almadım hocam dolar yüzünden tweeterden bi yabancı paylaşıyor ordan alıp atıyorum buraya