Sürünüyorum işte tek düzgün giden işim aşk hayatım gerisi tırt 🤦🏻
Allah yardımcın olsun reis ne diyim rabbim korusun bizi:)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSürünüyorum işte tek düzgün giden işim aşk hayatım gerisi tırt 🤦🏻
Allah yardımcın olsun reis ne diyim rabbim korusun bizi:)
Eee hep hava olayları filan konuşuyoruz nasılsınız arkadaşlar hayat nasıl gidiyor, tahmin edeyim herkes gibi ekonamik olarak kötü bir dönem
Rabbim yardımıcımız olsun nediyim
doğu karadenizinde yılbaşıya örtülü girme olasılıgı var mı bu resimde batı karadenize yağıyo kar
Doğu kıyılar 25 26 27 aralık sonrası görünüyor şu görüntüde daha çok takla atacaklar az kaldı havadada olsa kar göreceğiz ![]()
27.Senaryo efsane tam anlamıyla
Yıl başına örtülü girme olsalığımız nedir hocam:)
NE GÜZEL GELMİŞ BU DİYAGRAM BÖYLE
Salıdan sonra güneşe elveda ediyoruz sanırım ocağa kadarda pek açmaz ara sıra açar tekrar kapatır:)
Hayırlı Günler HS Aielesi ![]()
çok pardon arkadaşlar özür dilerim
kaptırdın gidion maşallah hocam heycan var sanırım :D
Yaso71 hocam yanlış yer
23 Kasım'da yaptığım tahminimin arkasında olduğunu söylemiştim modeller sistemi kuşada döndürür efsaneyede çevirir 21 de dediğim sistem sistemler silsilesinin başı... sistem 3 aşamadan oluşuyor Ocak 5 beklediğim sistem efsane olma yolunda ama bir bakarsınız 3 de efsane olur bu sistemlerin konumuna göre değişecek.
Hocam doğu karadeniz kıyıları adına ocak başımı birşey diyebiliyoruz yoksa aralık sonumu?
Güvenilirlik açısından sıkıntı yok da, Ventusky olsun Windy olsun fark etmez, GFS modelinin yağış ve kar haritalarına bakarken çözünürlüğün oldukça düşük olduğunu unutmayın. Denize kar kalınlığı falan verir değişik geometrik şekiller gibi gösterir kar haritasını.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. O sebeple özellikle kıyı şehirler için GFS kar kalınlığı haritası saçmalayabilir. Uzun vadede illa bakacağım derseniz Ecmwf tercih edin. Son üç gün ise ICON'un haritası daha doğru sonuçlar verir çünkü çözünürlüğü oldukça yüksektir.
Hocam kalınlık açısından değil yağış açısından dedim
Nekadar güvenilir bilmiyorumda birşeyi merak ettim şu akçabat arası neden sahile kadar vermemiş karı şu görüntüde rüzgar yüzündenmi?
Ventusky nekadar güvenilir arkadaşlar?
Hayırlı Sabahlar Hayırlı Cumalar HS ailesi.
Hayal kurmak serbest
işin komik kısmıda şu bize afrikayı vermiş :D