İTALYANLAR GELOO DEMİŞ :D
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. HIRÇIN KARADENİZ
:memnunseytan: -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ÖZLENDİ

-
Bir şeyi cok merak ediyorum bu gelen sistemlere isim veriyoruz ya bunu neye gore veriyoruz mesala ( Tulpar , Godzilla ) gibi
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Acaba bu kışta godzilla derlermi bazı sayfalar :D
-
Demirbey01 hosgeldiniz
Ben direk linke koyup atıodum resmi :D sürkleyipte atınca oluyormuş
-
İzmire kar yokmu offfff
Salih hiç birşey daha kesin değil bi bekle kardeşim kar istiyorsan çık yükseklere merkeze şu durumda heleki kuralık varken beklentini yüksek tutma haşa rabbim isterse yağdırır onu bilemem ama şu görüntüde yükselere çıkman gerekio , Atmosfer hareketlidir günden güne değişir bir gün başka veri gösterir birgün başka net birşey diyemeyiz bazen modeller bile tökezliyor tahminler bile sadece o an sistemi yaşıyanlar görebiliyor ne olduğunu.
-
Aynen öyle sanırım
Güncelleme 1demi başlıyordu hocam
-
Forumda fırtına öncesi sesizlik var gibi 🤔

-
Bir şeyler yolunda gitmiyor. Siz uğraşıyorsunuz ama olmuyor. Hep uğraşıyorsunuz. Bitmemesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ve en sonunda bitirelim diyor. Ne yaparsınız?
Daha fazla uzulmemek icin kenara cekilirdim sanırım bilmiyorum unutmam asla ama sıkmamda:) , Kişiden kişiye değişir bu durum vallaha ( kimisi bitirmez olana kadar devam eder kimisi daha fazla uzulmemek icin cekilir karışık bir durum ) ;(

Kalbini dinle derim baska birsey diyemem aklini dinlersen sonra ben bunu niye yaptim dersin kalbini dinlersen icimden geldi yaptim dersin:)
-
Benim ki biraz da temenni tabiki ne güzel gidiyorduk :D
italyaya gitmedide daha doguya gitti 😄🤣
-
Lokum var İzmir'e
Hocam alemsin ya :D:'D
-
İstanbul'da 22-23 Aralık kar zor ama şunu söylüyorum bilmiyorum diğer değerli tahmincilerimiz söyledimi yılbaşında kar var

Sadece istanbulmu 🤨😊