bu görünen sistemler italyaya kaçacak demedi demeyin
Şimdi evet vade uzun fakar sayısal veriler bile soguk tarafta olduğumuzu belirliyor kışın 2. Yarısı zaten italyanlar bile dogu avrupayi soğuk tarfta göstermiş.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu görünen sistemler italyaya kaçacak demedi demeyin
Şimdi evet vade uzun fakar sayısal veriler bile soguk tarafta olduğumuzu belirliyor kışın 2. Yarısı zaten italyanlar bile dogu avrupayi soğuk tarfta göstermiş.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu da geçen sene 14 Ocak sistemi
Geçen senw batı karadeniz aldı sistemleri zaten cok güzelde yagis bıraktı sehir merkezinde bile 80cm bulmuştu:) Dogu karadeniz kesat çıkmıştı sadece havada gördük birse az birikim umarim bu sene tum karadeniz bölgesi ve ülkemizin geri kalan tarafları guzel kar yağışlarına nasil olur;)
Bende sinerjimi ortaya koyayim 24-25 gecesi karadeniz sahil şeridi kardan kapanacak ![]()
![]()
Hocam yılbaşı karlı geçirebilirmiyiz bu sene sizce ![]()
Zonal rüzgar diagramı yükselince (güçlenince) kutup girdabı güçlü demektir ve güney enlemlere soğuk akışı ihtimali düşüktür.Zayıflayınca soğuk kaçağı bekleyebiliriz.Yani hala yanlış anlatıyorsun.
Neyse yinede bi emek sarfetmişsin eline sağlık
Hocam benim anlatma şeyimde sıkıntı var tesekkur ederim şimdi anladım 😊
8.faz Avrupa'dan bati bölgelere gelen serin hava ve yağış
Doğu kesmi?
Burak hoca corona testi verdi haberiniz olsun cevap vermezse
Hocam cok geçmiş olsun bilmiyordum umarım negatif çıkar
ÇOK YAKINDA . . .
Hocam haftaya netleşirmi verileriniz?
Hayırlı Günler HS ailesi ![]()
Zonal(kutup) ruzgarları yükselişe çıkıyor, yani guney enlemlere soğuk atak kutup soğukları gelebilir kıyılar içinde yanılmıyorsam kutup soğukları ihtiyac var işin aslı şuki 20 Aralıktan sonra sistem alma olasılığımız gözüküyor
14' Aralıktan itibaren yükselişe çıkıyor nekadar yüksek okadar iyi güney enlemlere soguk atak yapabilmesi icin:) düşük olunca sadece kendi alanında soğukları tutuyor.
Tam anlatamadım üzgünüm 😶
Doğa bizi tekrardan buzul çağına mi sokar abi hiç önlem alinmazsa
ALLAH istese şuan bir su bile bırakmaz Salih herşey rabbimize bağlı:), işte bizide bu yüzden imtihana sokmadımı sabır salamet bakalim neler olacak gelecek dönemlerde umarım dengeyi bulur, Rabbim bizi susuz bırakmaz barajlarımız surekli dolar, AMİN.
Sana ve herkese başkan
Hasan61 abim sen ve diğer arkadaşlar da atıp kaçmayın
Az açıklama edin ben yaşlıyım anlamam ,yeni arkadaşlar da var anlamaz mesela.. Görsellerin altına üstüne bir not düşelim sizlere zahmet :alkıs:
Sohbette kaynamasın bu alttaki konuya da atalım böyle görselleri,diagramlari vsvs
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Kusura bakma abi telefonda olduğum için direk atıp kapattım açıklamayı yaparım eve gecince teşekkür ederim uyardığın için.