Hasan61 tarafından yazılan gönderiler

Kırım mı dedi biri 😍🤩 hocam bu haberi bekliyordum cok sağol

Yaw arkadaş sen cfsye bakım mileti niye heveslendiriyon daha acemi uyesin ne anlarsın bu işlerden bi bk ecmye 3 aylık tahminin paylaşmış bi bak türkiye ne halde Aralık ocak şubat ne soğuk var ne yağış gelmişin burda millete cfsyle iş öğreniyorsun sen hiç tahmin yapma bence mileti heveslendirip yükseltme son bu millet sana demediğini bırakmaz demedi deme

Sadece cfs? bilader sakin ol ilk önce adı üstüne tahmin ya tutar ya tutmaz tutupta millete kesinlik vermiyorlar burda yorumlarınıza dikkat edin.

Trabzon içinse evet geçen kış kötü bir kış oldu kıyıları için. Bu sene inşallah acısını çıkaracaksınız 👏

Vakfıkebir ilçesindeyim hocam hvadada olsa güzel yağış aldi ama rüzgar yetersizdi yıldız yapmadı;) her kış havasasa olsa gördük allaha şükür kar yağışını

Her zaman olmuyor işte dek şartları var😊 o şartlar oluşmazsa dek değil dey alırsın. Deniz suyu sıcaklığı, 850 soğukları ıvırı zıvırı. Ama dek yağışını siklonik yağışa tercih ederim. Geçen sene zonguldakta sürekli dek bantları oluştuğu için merkeze dahi 65 ila 70 cm kar düştü.

Gecen sene oldugum yerde sadece havada görmüştük hocam:( yinede dek bantı olusmustu umarim bu sene ortu yapacak bir sistem alırız

Her zaman olmuyor işte dek şartları var😊 o şartlar oluşmazsa dek değil dey alırsın. Deniz suyu sıcaklığı, 850 soğukları ıvırı zıvırı. Ama dek yağışını siklonik yağışa tercih ederim. Geçen sene zonguldakta sürekli dek bantları oluştuğu için merkeze dahi 65 ila 70 cm kar düştü.

Ben olduğumdan beri sürekli oluştuğu icin hocam o yuzden oyle dedim kusura bakmayın;) burda kar kureme çalışıyordu ardindan bir dek bantı vuruyor tekrar bastan doluyordu tuzlamada bi ise yaramiyordu aninda kaptıyordu, bide havadaki görüntüsü cok gusel oluyor 🤩

Sabır derken ? aceleci davranmadım ki bir konuda. Bu verdiğiniz değerleri neye göre söylüyorsunuz mesela ? Kasım sonunda efsane bekliyorum demiştiniz . Keza Aralık ilk yarısında da sistem bekliyordunuz. Şimdi Aralık sonu oldu. Kış sonuna kadar böyle böyle tuttururuz herhalde bir tane :)

Efsane dediği kış açısından değil hanim efendi lodos fırtınası ni kast etmisti orda suna gelecek olursak iç kesimler ve yükseklerde zaten kar yağışı yaşandı aralığın ilk haftalarindada sahilde kar görmek Allaha bağlı ancak bi hayli zor , Kuzey Yarım Küre 21 Aralıktan itibaren kis ayına girer ve Aralık 2. Yarısı umut verici verilerde var hala güzel ilerliyor takipteler arkadaslar.

Bence 8 Şubat sistemi gibi Doğu Karadeniz'i daha çok etkileyen bir sistem olur (kendime torpil çektim 😆)

Hocam 2 şubatta şahane örtü bırakmıştı meydana ya bir gece uyumadığımı hatırlıyorum sürekli yağışı izliyordum ince tipi seklinde yağıyordu ruzgarda vardi, umarim bu senede biylr bir sistem alırız inşallah