Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ocak ayı her dakika kar olacak diye birşey yok fakat Kuzey kesimler çok iyi buda iyiye işaret
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kırım'dan birşeyler kopar bence bu sene

-
Daha Çok Göster
Son güncellenen ECMWF tahminlerine göre Ocak-Şubat-Mart ortalamasında Avrupa üzerine oturmuş güzel bir yüksek basınç resmediliyor. Bu yüksek üzerimize doğru biraz genişlemiş gibi dursa da bunun ortalamayı yansıttığını ve ana fikir olarak çok olumlu olduğunu belirtmek gerek.
Kırım üzerinden sarkacak olan polar ataklar gözümde canlanıyor..
Önümüzdeki Ocak ayını ayrı olarak baz alırsak Doğu Akdeniz ve Karadeniz kıyılarına yansımış normal üzeri yağış ve Avrupa'da Azor hakimiyetini gösteren normal altı yağış yukarıda yaptığımız çıkarımı destekliyor.
20 Aralık sonrası ise sahillerde kar yapacak sistem ihtimali mevcut vade yaklaştıkça değerlendireceğiz.
Kırım mı dedi biri 😍🤩 hocam bu haberi bekliyordum cok sağol
-
Yaw arkadaş sen cfsye bakım mileti niye heveslendiriyon daha acemi uyesin ne anlarsın bu işlerden bi bk ecmye 3 aylık tahminin paylaşmış bi bak türkiye ne halde Aralık ocak şubat ne soğuk var ne yağış gelmişin burda millete cfsyle iş öğreniyorsun sen hiç tahmin yapma bence mileti heveslendirip yükseltme son bu millet sana demediğini bırakmaz demedi deme
Sadece cfs? bilader sakin ol ilk önce adı üstüne tahmin ya tutar ya tutmaz tutupta millete kesinlik vermiyorlar burda yorumlarınıza dikkat edin.
-
AZ kaldi geceleri uyumayacağımız sokak lambalari ve radar takibi yapacağımız günler geliyor

☃️❄ WINTER IS COMING 🥶🌨❄☃️
-
Mercimek çorbasına limon eksik reis
Hocam yeni güncelleme gfs nin batı bölgeler adına gusel çıkmış sanki?
-
Trabzon içinse evet geçen kış kötü bir kış oldu kıyıları için. Bu sene inşallah acısını çıkaracaksınız 👏
Vakfıkebir ilçesindeyim hocam hvadada olsa güzel yağış aldi ama rüzgar yetersizdi yıldız yapmadı;) her kış havasasa olsa gördük allaha şükür kar yağışını
-
Her zaman olmuyor işte dek şartları var😊 o şartlar oluşmazsa dek değil dey alırsın. Deniz suyu sıcaklığı, 850 soğukları ıvırı zıvırı. Ama dek yağışını siklonik yağışa tercih ederim. Geçen sene zonguldakta sürekli dek bantları oluştuğu için merkeze dahi 65 ila 70 cm kar düştü.
Gecen sene oldugum yerde sadece havada görmüştük hocam:( yinede dek bantı olusmustu umarim bu sene ortu yapacak bir sistem alırız
-
Her zaman olmuyor işte dek şartları var😊 o şartlar oluşmazsa dek değil dey alırsın. Deniz suyu sıcaklığı, 850 soğukları ıvırı zıvırı. Ama dek yağışını siklonik yağışa tercih ederim. Geçen sene zonguldakta sürekli dek bantları oluştuğu için merkeze dahi 65 ila 70 cm kar düştü.
Ben olduğumdan beri sürekli oluştuğu icin hocam o yuzden oyle dedim kusura bakmayın;) burda kar kureme çalışıyordu ardindan bir dek bantı vuruyor tekrar bastan doluyordu tuzlamada bi ise yaramiyordu aninda kaptıyordu, bide havadaki görüntüsü cok gusel oluyor 🤩
-
Aralık her hafta kapandı 😅
Hocam anlamadim 😄
-
Sabır derken ? aceleci davranmadım ki bir konuda. Bu verdiğiniz değerleri neye göre söylüyorsunuz mesela ? Kasım sonunda efsane bekliyorum demiştiniz . Keza Aralık ilk yarısında da sistem bekliyordunuz. Şimdi Aralık sonu oldu. Kış sonuna kadar böyle böyle tuttururuz herhalde bir tane

Efsane dediği kış açısından değil hanim efendi lodos fırtınası ni kast etmisti orda suna gelecek olursak iç kesimler ve yükseklerde zaten kar yağışı yaşandı aralığın ilk haftalarindada sahilde kar görmek Allaha bağlı ancak bi hayli zor , Kuzey Yarım Küre 21 Aralıktan itibaren kis ayına girer ve Aralık 2. Yarısı umut verici verilerde var hala güzel ilerliyor takipteler arkadaslar.
-
Bence 8 Şubat sistemi gibi Doğu Karadeniz'i daha çok etkileyen bir sistem olur (kendime torpil çektim 😆)
Hocam 2 şubatta şahane örtü bırakmıştı meydana ya bir gece uyumadığımı hatırlıyorum sürekli yağışı izliyordum ince tipi seklinde yağıyordu ruzgarda vardi, umarim bu senede biylr bir sistem alırız inşallah
-
Aynen batıdan giriş yapar doğuya doğru ilerler. Bide akdenizimizde siklon olursa dadından yenmez. Karadeniz dek şow yapar. Gök gürültülü kar yağışları izleriz.
Hocam kar varsa zaten dek herzaman oluyor karadenizde 😊
-
cografyaciburak hocam Allah rızası icin tahmin bekliyoruz bayadir tahmin yaomiyon ne zaman yapcan
Aralık 2. Yarı ve ocak tahmini
Salih sabır sabır allah askina darlama insanları
-
Durun bende ayak uydurayım konuya bel ki tutar😅 ben direk gün veriyorum. 24 aralıkta başlayıp 26 aralıkta devam eder 🤞😅🤞
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ilk bati bölgeler sonra doğu etkilenir diyorsun yani hocam