Vakfıkebir/Trabzon karlar karışık yağmur yağıyor şuan
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Trabzon atatürk köşkü kar başlamış: https://www.trabzon.bel.tr/sehir-kameralari.aspx
-
Vakfıkebir/Trabzon yağış hızlandı sıcaklık düştü rüzgarda etkili kara akşam döner dimi
-
Türkiye radarına bakarsanız hataydan orduya tren var tren. Mgm de uyarı verdi. Ordu Giresun hazır ol sağlam cephe geliyor.
hocam vakfıkebir tarafına vurma ihtimali varmıdır?
-

şurdaki kütleler tahminen vakfıkebir tarafına nezaman ulaşır şuan tirebolu tarafları kopuyordur kesin
-

radara bakıcak olursak akşam saatlerinde sanırım kar yağabilir gece kesinde
-
Samsun DEKlere başlıyor. Cephe Ordu Giresuna doğru kayacak kar yoğunlaşır. Geceye doğru da DEKler vuracak. Asıl o zaman sağlam birikinti yapar. DEKler inanılmaz güçlü olabilir. Potansiyel.
trabzon hocam?
-

Akşama şenlik var sanırım espiye görele beşikdüzü vakfıkebir taraflarında
-
D.Karadeniz geçen sene 8 Şubat 2020 de de güzel bir kar yağışı hatta metrelik kar almıştı diye hatırlıyorum doğru mu
Doğrudur hocam 2 günde 80cm kar aldı Vakfıkebir
-
Yalnız ay sonu birşeyler yine olacak gibi hadi hayırlısı kırım çalışmış ?
-
Açıkçası havadaki kar beni tatmin etmez kemal sunalın filminde olduğu gibi dükkanın dışında dükkanın camından içerideki yemeklere ekmek banmak misali

Sürprizlerle açık demiştim hocam
anı yaşayıp görücez ben Vakfıkebir de oturuyorum ve en alçak rakımlı köye kadar dün kar yağışı geldi bugünde çarşıya başlar dur umit ediyorum öğleye doğru 
-
Umut ışıklarımı söndürdün
Kar yağacak kadar soğuk varmı var ozaman gerisini atmosfere bırakalım lütfen
samsun beklenenden çok daha iyi çıkmış dün gece -
Akçaabat en şanssız yerlerden biri. Yoroza kadar olan bölgeler bize nazaran daha şanslılar Gİresundan artvine kadar bence çok güzel yağışlar beklemeyelim, Soçide oluşan AB giresundan ileri geçmesini engelliyor yeteri kadar soğuk giremiyor bölgemize o yüzden kıyılar boş yere ümitlenmesin. Klasik trabzon havası işte nerde şansımız oldu ki zaten

hocam Karadeniz'e belli olmaz
diyip aradan çekiliyorum her sene havadada olsa kar yağışı gördük Allah'a şükür Karadeniz sürprizlerle doludur 
-
Gfs ne yapmış yine umut satmiyorsa o tarihler de fena şeyler görebiliriz
Şubat sonumu hocam?
-
Bu Trabzon'a kütleler Giresun tarafından giriş yapicak dimi , bazı arkadaşlar yoroz yüzünden Arsin taraflarına güzel yağış alamaz filan diyorda pek bilgim yok öyle bir sikinti olursa Beşikdüzü Vakfıkebir akçaabat tarafları bundan etkilenir mi?