ekimde bile gelir hasan
Hocam 30 derece filan olacağını zannetmiyorum atmosfer kaotik ortamdır tabiki kesin bir şey konuşmamak gerek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturekimde bile gelir hasan
Hocam 30 derece filan olacağını zannetmiyorum atmosfer kaotik ortamdır tabiki kesin bir şey konuşmamak gerek
Şort giyen ben bugün esşortman giydim cidden hava serinledi ben artık kuzey kıyılar için bunaltıcı sıcakların geleceğini düşünmüyorum en fazla gelirse 22-23-24 derece gündüz sıcaklığı , gece 17-18-19
Ekim ayı sıcaklık anomalisi CFS'nin
Hasret kalmıştım 🥰🤩❤️🌧️⛈️
İyi akşamlar herkesee 🌸
Hoşgeldin iyi akşamlar
Eren attım istek
Müsait olduğunuz vakit şuraya bir bilgisyar attım rica etsem sizde görüşünüzü verirmisiniz büyük bir mebla vericem almışken güzel bir şey olsun araştırıp almak istiyorum; RE: Oyunlar - Teknolojik Ürünler-tavsiye ürünler
Girdap oluşmaya başlamış
7 eylülden itibaren ani düşüş var diagramda ☺️♥️ serin havaları özledik dimi
Rabbime şükürler olsun fındığı bitirdik şimdi kurutma sefasindayız teyzelmelr yengemler toplandi geldi günlükcu gibi toplayıp çıktık bahçeyi bukadar olacağını tahmin etmiyordum patosta güzel vurdu Bitirmeye dostlarıma rabbim kolaylık versin diyorum Umarım bol bereketli olmuştur.
Ecmwf basınç tahminleri destekliyor sistem olma ihtimalini
ikinci haftaya kayacak gibi görünüyor
hocam anlatıcam biraz işim var birde yeni veri yayınlansın onunla birlikte gerekli açıklama yapıcam.
İstanbula özel +6 soktu ekranı yakınlaştırırak bakarsanız görürsünüz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İkinci haftaya kayacak gibi görünüyor