Hasan61 tarafından yazılan gönderiler

bana hava durumunu sevdiren güzel adam nur içinde uyu mekanın cennet olsun 😔❤ Sürekli NTV de hava durumu saatlerini kontrol ediyordum çocukluğumun yarısı bu adam ile geçmişti Yakınlarına baş sağlığı diliyorum.. | Bana havayı doğayı sevdiren adam rahat uyu :)

1 Haftadır yağmurdan gözüm başka bir şey görmüyordu olsun bereket dedim ancak sel riskine kadar ilerliyordu Rabbime şükürler olsun bugün hava açtı güzel serin sıcak bir hava ile güne devam ediyoruz. Yarın YKS sınavına girecek kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum kendinizi kasmayın heycan yapmayın dünyanın sonu değil sonuçta :) tekrardan başarılar.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Baş sağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun.. Keşke canımı verebilseydim de çıkarabilseydim. Olmadı ama yapamadık. Canım çok yanıyor. Evine bakınca bile tutamıyorum kendimi ağlamaya başlıyorum. Ankara kartını vermişti lazım olur diye. Gel kahve içeriz dedim. Getireceğin zaman içeriz memoş demişti. Keşke götürseydim. Tutamadık sözlerimizi... Mekanı cennet olsun.

Hocam başınız sağolsun 😔

Foruma bi gireyim dedim maşallah deprem hariç her şey konuşulmus, vücut geliştirme de dahil. Eskiden ortam böyle değildi; gündemden bu kadar kopuk değildi Mustafa Dayı. En azından bugünlerde bölgenin havası hakkinda da yorum yazilsin. Ay ortası Kırım üzerinden sistem geliyor, kuru soğuk etkili olacak bölgede. İnsanlar çadırlarda ne yapacak? Mgm' den önce biz uyaralim insanları. Hava forumlarına düşecek birinci gorev budur. Yanlış anlama dayim bu forumda senin yerin başka sadece ufak bir eleştiri yazdım. Hayirli geceler.

Gerektiğince ben model konusuna yazıyorum hocam ama kimsede moral kalmadı model takibi yapacak sistem gelsede orta ve doğu Karadeniz etkili olacak afet bölgesinde ise kuru soğuk ve ayaz etkili olacak. Malesef

Pazarttesi Orta Ve Doğu Karadeniz kıyıları kar yağışlı sabah tutmaz akşam saatlerinde soğumayla beraber yağış anında örtü beklemek olasıdır 15 sistemi için şuan konuşmak erken Fakat 13 Şubat Pazarttesi günü tüm sahil kesimlerimiz kar görecektir arkadaşlar.. Sevinemiyorum mağlum ülkemizin durumu söz konusu Hayırlısı diyelim olmadık zamanda geliyor sistem 2. atak daha kuvvetli olacaktır bu sadece tadımlık.

Pazar akşamı pazarttesi sisteminin şartlarını konuşuruz iyi günler.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kış boyu beklediğim ao yeni kendini gösterdi olmadık zamanda ama hayırlısı diyelim artık Gelecek olan sistem batılı giriş olacak arakdaşlar 13 sistemide daha güçlü bir hale girebilir.