Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kışı şuan bitirmek bence olumsuz hem zonal rüzgarlarıda ışık saçmıs modelelri ben şuan takmıyorum ha nezaman takarım hafts sonuki güncellemelerde neyin ne olacağı belli olur
-
Maziye daldım yine bu gece. Hatıralar canlandı gözümün önünde...
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hayırlı günler arkadaşlar kusura bakmayın dersten çıktım öğle yazmışım 😆 daha öğle güncellemesinin diagramı çıkmadı yeni gelenler güncelleniyor
-
ECMWF Yeni Haftalık Tahminler Baya Kötü Geldi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu ortamda olmayı çok isterdim. Biz yaşamıyoruz harbiden. Şampiyonlar ligi gibi resmen
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Video kullanılamıyor
-
Sistem yönü ve kuvveti olarak gelmesi en kuvvetli olasılık bu sinoptik te ki gibi olur. Kuzey doğudan gelip trakya dan falso alıp batıdan doğuya hareket eder💥
Ve ülke kara gömülür. İNŞAALLAH
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Senaryolar -20 sokuyormuş birde kıtaya 😳😎
-
Yeni muhabbet kuşumuz bonbon
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayırlı olsun aynısından(rengi daha acıkmış) var bendede
ismde güzelmiş, hayatına hoş geldi ozaman bonbon ♥️
-
İşte bende onu diyom bunlar kaç gündür iyi çıkıyor ama modellere yansimadikca bir önemi yok
Bunlar iyi çıkıyor tarihlerine göre o tarihlerede daha var bu hafta baya hareketli geçecek.
-
Sevgilim Var İsmide “VATAN”, Benim Sevgililer Günümde Çalışarak Geçecek😊😊
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Profil resminde nie dalgalanmıyor bu?
-
index veri senaryo hicbiri beni tatmin etmiyor bu saydiklarim, güzel falan diyoz gfs guncellemelerinde malesef hala bişey gormedik önemli olan güncellemelerde güzel birseyler gormek
Modeller bu indexlere göre modelleniyor
hocam bunlar boşuna yok
-
En iyisi sevgililer günüde dahil yılın 365 gününü tek geçirmek
Ailemi terci ederim
rabbim tez Ayırmasın yanlarından amin.