Şu an ay ortası sistemin gelmesi için mucize olması lazım ancak ao nao pozitiften de sistem aldığımız olmuştu hatırlıyorum.
Bizim kırım sistemi öyle olmuştu 8 Şubat 2020 sanırım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu an ay ortası sistemin gelmesi için mucize olması lazım ancak ao nao pozitiften de sistem aldığımız olmuştu hatırlıyorum.
Bizim kırım sistemi öyle olmuştu 8 Şubat 2020 sanırım
Eren bu grafik neyi anlatıyor?
Öyle gözüküyor sibirya inmesi için bölgesel rüzgarlar 20 nin altına düşmeli ancak bu tek başına baz alınmaz
Göreceğiz bakalım neler olacak eren vafe bı yaklaşsin modeller gösterir onuda inşallah güzel senaryolar göreceğiz. Allah'ın izniyle
Benim beklentim son hafta 5.faz
İskandinav yükseği?
Kadir Emre Hoca Diyorki Şubat Son Hafta Isınma Olabilir Ancak O tarihlerde Sibirya bekleyin ve soğuklar Mart Nisan ayında bile hissedilir diyor yani kış henüz bitmedi, Eğer bu tarihlerden önce sistem olursada Kutup Kökenli olur.
cografyaciburak in 15 sistemi uçtu birsey de yazmıyor kendisi
İlla yazmasımi gerekiyor sallih kaç gün var arada farkında mısın? Modeller bile ayrı kafada şuan lütfen ama lütfen hocanın tahminine uçtu filan deme tahmin sonuçta ya tutar ya tutmaz ama şuan bişey demek için çok erken. 1 , 2 saniyede bile hava olayalri değişebiliyor atmosfer dinamiktir her gün her saat her salise hareket eder neyin ne olacağını Rabbimiz den başkası bilemez. O ol der olur.
@Sea Effect Snow başın sağolsun 🕊️😔❤️
ECMWF Ens 33. Senaryo
Heh benim gugul gördün mü bak neler yapıyor namussuz 😈🤫
Dewpoint kaç acaba
Bilsem sert rüzgar var kuzeyden esen soğuk
Vallaha beklemezdim yağcağını denize 0 vakfıkebir Trabzon kar başladı
❤️😍 Bu videodan sonra Ecmwf ye bakalim Hadi vira bismillah , 🇹🇷 Ne Mutlu Türküm Diyene 🇹🇷
❤️😍 Bu videodan sonra Ecmwf ye bakalim Hadi vira bismillah , 🇹🇷 Ne Mutlu Türküm Diyene 🇹🇷