Çok güzel gfs de döndü ♥️
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yine o mu 😎🤔 tarih aynı snoptik benzer hadi bakalım topu üstümüze atması kaldı gol yakındır 😁
-
Mjo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Stratosfer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GÜNCEL AO NAO PNA
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fırından Çıkmış Sıcacık Trabzon ECMWF 850Hpa Diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar birşeyi çok dikkat edip takip ettim gefs senaryolarında neden hep batı tarafını paylaşıyorsunuz bölgecilik yapmak istemiyorum ama her baktığım gönderi batı batı anlamadım doğrusu
🖤 ya ben yanlış anladım öyle ise kusura bakmayın. -
--AO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. --NAO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. --PNA
-
-
Sinan sinan başkan yakıyorsun yeni pp süper
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Cerkes55 hocam ilk haftaları birşey olacak gibi gözüküyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. muazzam
5şubattan itibaren doğu kar adeniz orta karadeniz batı karadeniz destekli bir sistem görünüyor verilerde basınc dizilimi olsun endksler olsun hepsi bizim lehimize bakalım neler olacak
ki bu tarihte bir sistem alırsak ben 2020 yılından daha güçlü bir sistem olacağının kanaatındayım.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Diyagramımızda bile 850hpa da hamak oluşumu var

-
Emin olmuyorum tabii ki ama artık umutsuzluk başladı ister istemez 4 sene olacak, hayırlısı olsun ne diyelim.
Hep öyle diyordum ama sonunda gömüyordu bizi vallaha :D
-
Umut ışıklarım bir bir söndüler 😅. Az kaldı bırakacağım takibi yakında. Senin konumun da yine olur ama ben çok şansınızım boşuna takip ettiğimi düşündürüyor artık
Okadar emin olma denizden gelecek