Yarın akşam sistem netleşir o zaman yağış soğuk vs daha net konuşulur.
hocam bizim yer seviyesi soğuk olacağı için bi nebze şanslıyız gibi cumarttesi yağmur alırırz pazar akşam geceden ibtibaren kara döner yağışlar öyle tahmin ediyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYarın akşam sistem netleşir o zaman yağış soğuk vs daha net konuşulur.
hocam bizim yer seviyesi soğuk olacağı için bi nebze şanslıyız gibi cumarttesi yağmur alırırz pazar akşam geceden ibtibaren kara döner yağışlar öyle tahmin ediyorum
Doğu karadeniz 22-23 sisteminden birşey beklemesin ardından gelen sistem yer soğuyla beraber çakışcağı için yağış kar olarak düşebilir değişme hala açık bakalım neler olacak ocak sonu bizim gibi
Fevzi Burak hocam bu sistem dediğiniz 22-23 sistemi dimi?
![]()
![]()
Sistemin en etkin olacağı yer öncelikle samsunun 100 150m üstü ordunun 200 250m üstü amasya tokat çorum olacak. Batı karadeniz de iyi kar alacak. Ancak bu iç kesimler kadar değil. Özellikle geçen sisteme damga vuran bolu yine sağlam kar yağışları alacak ve var olan örtüsünün üzerine yine fazla bir örtü ekleyecek. Sistemin ömrü kısa değil. 25inde sistem dönüş hareketiyle bir ab daha patlatıyor akdenizde ve doğulayarak yeniden iç kesimlere 26sında kar yağışı getiriyor. Modellerde devamlı sistemler görünüyor. Ülkemiz adına hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah
Kıyılar ? 24 unden sonra
Cerkes55 benim konum şuan kurtardı diyebilirim Vakfıkebir
Salih61 hocam varmısın bir 2017 ye daha 😎♥️
♥️
Günaydın Karadeniz.
Doğu karadeniz için sıkıntılı bir güncelleme oldu ancak düzelmesi ümidiyle.daha değişir AB'nin nereye gideceği henüz belli değil...
Hocam varsın bu gelmesin arkasından gelecek olan bizim zaten 🤲🖤 Ocak sonları karadenizindir , ama dogulama trendinde surieli Ecmwf gene ull koparmadi
soğuklar da yok abi aglicam ya
İzmir'e kar vermiş bak hadi uyu iyi geceler
Hocalar bu hava radarlarına noldu ne güzel takip ediyordum durdu radar :D
banene banene ecmwf ecmwf :D şaka biyana sisteme az kaldı hazırlan akom
Eski üyeler bilir benim geçen sene güncelleme performansımı sabahtan akşama kadar bir kaç ay model paylaştıydım aralıksız :D
Bakalım ne göstereceğim gece güncellemesinde
Paylaşırken yorumlarsan sevinirim reis ![]()