Bu Görüntüye Takmam Ben
bir kaç düzelme ile neye gebe olacağını en iyi sen biliyorsun abi :memnunseytan:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu Görüntüye Takmam Ben
bir kaç düzelme ile neye gebe olacağını en iyi sen biliyorsun abi :memnunseytan:
Polis01 hasan abi destek var
Asor İskandinav İş Birliği Olacak Mı Beklemedeyiz
Gelirse çatal bıçak benden :D
modeller sonlarında yine bir şey inecek üstümüze herhalde
iskandinav 1045 bakalım ne olacak azorda destek geliyor, izlanda rahat dururda inşAllah :D
Başaracağımız Günlerde Olacak😉😉
Modeller çok kararsız çok ykaında daha güzel görüntüler göreceğiz endeksler ona işaret ediyor
Atlantik AB Dolu Asor Ölü
başaramadık abi
Yana yana ben yandım, benim adım korken senin adın buzmu..
Gem5Nemo Aralık Güncellemesi Tahmini: Bu sefer güzel bir şey yazamıyorum tablo okadar iğreçkki ocak ayını normallerin üstü sıcaklık vermiş...
Fakat aylık mevsimlik tahminleri çok tutarlı olmadığı için bi yandan seviniyorum umarım bu tablo böyle olmaz.
Kuzey ysrim küre olarak yorumlarsak devamında Grönland blokaj ve Avrupa'ya inen devasa soğuklar 😬
Klasik gfs aşkı neyse ecmwf ye bakalım bu yeni gfs cidden çok tuttarsız
Ya Dogulardi ya da küçük bir ull gelirdi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Küçük bir ul gelirdi ama çekirdek güçlü olurdu konuşulması bile gereksiz 🤣
Son saatler azor yükselir Sibirya Karadeniz'e dalar 🙈😁 gerçekleşme olasılığı %0.1 ancak o tarihlerde Karadeniz'e bir atak bekliyorum 🙂 19 sonrası deniz sogumasi için en ciddi atak ay sonu ve yıl başı
Hasan61 seversin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Son saatler beni tav etmez 😁🤣
Oh mis gibi Afrika atağı içim ısındı 🤣
Burdayuk burdayuk 😎 ilerleyen saatlerr ışınla bizi yaso hocam