Veriler tekrardan güncellendi
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
500hpda yeni verilerde -40 görünüyor üst katman sıcaklığında rüzgarda olumolu olduğu için birde geçtiğimiz sistemde yer seviyesi soğuk olduğu anda çakışıyor ortaya aksiyonlu bir hava sunuyor gök gürültülü kar sağnakları gibi yarın trabzonda dewpoint -2 derecede yani kar tutabilir
, en büyük etken rüzgar ve 500hpa soğuğu -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
--akşam güncellemesi diğer şehirleride atıcam gidişat güzel

Saadet fırtınayla birlikte yağacak senin karda gezme şeyin yalan olur diyim evden çıkma :D camdan hep birlikte fotolar atarız inşallah elektirik gitmez
-
Ben yedim ama abiler dediğin için bu sorunu cevaplayamam 😅
:-D
-
Demekki sistem beklediğmizden daha güçlü olacak
-
Abiler bu kamkat meyvesi hiç yedinizmi a101 den alaym dedim paraya kıymış olmam inşallah
-
Bu sistemin yıldızı of-artvin arası olacaktır.
benim konum alırmı hocam bişiler
-
-
Safranboluyu soran arkadaş vardı evet kar alır
Fevzi Burak hocam neden mgm 20cm üzeri diye bir tahmin yapmış biraz açıklarmısnız rica etsem
-
Salih61 fırtına eşliğinde kar yağışı