Evet MGM kıvama gelmiş 😆 sistemimiz hayırlı olsun Karadeniz ♥️🌨️
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocalarım bugün köye çıkıcam köyde kalır mıyım? Kardan dolayı
-
-
Windows 11 şu an çok iyi güncellemelerle çok daha iyi oldu windows 10'u unuttum gibi bir şey güncellemeler devam ettiği sürece Windows 11 devam
Bende yüklücem ozaman
-
Windy de iyi göstermiş :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Windows 11 nasıl buglari filan düzeltildimi yavaş çalışıyormu? Pek bakmadım
-
Asıl sistem kendini cumartesi öğle saatlerinden itibaren rüzgarla beraber gösterecek oraj olma olasılığı yüksek fırtına çünkü soğuk ve yagis çalışacak buda thundersnow olanağını ortaya sunmuş olur gökgürültulu kar fırtınası Trabzon'un batısı ve doğusu dikkatli olmakta fayda var örtü olusurmu bilmem 💫 yağış kuvetli grapuel sağanaklari olacak örtü oluşabilir tekrar ondan sonra sistemler silsile geliyor 🖤🖤
Fevzi Burak hocam böyle bir değerlendirme yaptım
-
Asıl sistem kendini cumartesi öğle saatlerinden itibaren rüzgarla beraber gösterecek oraj olma olasılığı yüksek fırtına çünkü soğuk ve yagis çalışacak buda thundersnow olanağını ortaya sunmuş olur gökgürültulu kar fırtınası Trabzon'un batısı ve doğusu dikkatli olmakta fayda var örtü olusurmu bilmem 💫 yağış kuvetli grapuel sağanaklari olacak örtü oluşabilir tekrar ondan sonra sistemler silsile geliyor 🖤🖤
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
En çok doğu karadenizin doğusu ve Trabzonun batısı ile ordu arası etkilenecek gibi duruyor.
Yarın öğleden sonra aksiyon başlıcak
Tam olarak ne derece etki yapacağını kestiremiyorum arkadaşlar...
Fevzi Burak hocam sizin düşüncelerini ben merak ediyorum
Ben etkileniyorum ozamn
-
Salih61 yarın akşam bu aksiyonu görebilecek miyiz? Veya sabahmi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zaten var ki örtü bekliyorum. 850hpa zayıf ama üst katman çok soğuk buda beni 2 gündür epeyce heyecanlandıran bir sistem olduğunu belirttim.
Çok nadir 500hpa bu değerlere iner.
Kar fırtınası olabilir 🙃 gökgürültulu
-
Salih61 atlattığımiz sistemde hiç birşey alamadım trabzon merkez bile aldı ben Yağmur aldım 😁😆
-
Daha Çok Göster
Günaydın sevgili forum ailesi
Öncelikle bu sistemde beklentimi söylemiştim. havada kar yağışın kuvvetli olduğu yerde cılız bir örtü olur dedim öylede oldu.
Mgm 5 -10cm verdiği kalınlığı çok abartıliydi...
Hafta sonu sisteminde az da olsa iyiismeler devam ediyor.bu sistem direk bölgemize indiğinden yagis sorunu olmayacak ama 850hpa zayıf. Ben bu sistemde Trabzonun batısı ile sürmene Artvin arasının örtü oluşacagani düşüyorum...
Grapuel rüzgar oraj kar ne ararsan var , 850hpa da -10 olsa idi sahil yolunu
kapatırdık , hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz
Thundersnow kuvetli grapuel 🖤🖤
-
Anlaşılan hiç yaramaz 😁😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.