Rüzgar nereden esiyorsa orası yarar sana kıyı iller için her zaman rüzgar daha önemlidir
Onada bakaym bı sn
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRüzgar nereden esiyorsa orası yarar sana kıyı iller için her zaman rüzgar daha önemlidir
Onada bakaym bı sn
Cerkes55 hocam şu radardaki görünen kütleler hangisi bize yarar?
Sen trabzonun değil de genelde giresunun ekmeğini yersin bu sistem dedikleri sistem degildi zaten bundan ekmek çıkmaz ekmek çıkan yer doğu taraflar hızlı bir giriş-çıkış oldu
Hafta sonu ben şanslı konumdamiyim peki?
Senin konumun neresi?
Vakfikebir hocam
Ben bu işten birşey anlamadım arkadaş Trabzon'a yağan kar benim konumuma yağmur düşüyor vay anasını Cerkes55 hocam bu kütleler beni sevmiyo sanırım
Model sayfası kapalı hocam Whisper
Arkadaşlar Batı orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi hafta sonu üst katman sıcaklığında -38 ,-37 olduğu için değişik hava şartları oluşabilecek gökgürültü kar yağışları thundersnow yazdığım thundersnow demek şiddetli kar yağışları nadiren görünen bir olaydır temkinli olmakta fayda var aşağıda daha düzenli bir şekilde açıklamasını vericem. Bundan sonra gelecek sistemler bölgemiz adına daha ağırlıklı gibi görünüyor umarım kazasız belasız bir kış yaşarız.
Winter İs Staring Black Sea
Thundersnow;
en siddetli kar yagisidir. pek az rastlanir. hem feci sekilde kar yagar hem de simsek cakip gok gurulder. bu tip durumlarda yapilacak en akilli hareket eve kapanip havanin dinmesini beklemektir. alışılmadık bir kar yağışı şeklidir.
Kutleler bana bunu diyor;
İşte gidiyorummm arkamı dönmeden şikayet etmeden gidiyorummmmm 😁😆
Ulaaa bu kütleler karaya gelmiyormu teyetmi geçiyor anlamıyorumki sjfksks rüzgar cikio duruo bazen sert esio bazen orta
Salih61 Hocam dew point nerden bakiyoruz
Kütle girisi oluyor sanırım rüzgar çıktı 😁
Doğu karadenizli arkadaşlara hayırlı olsun
Ben husrandayim 😁😆
an itibariyle Trabzon ofta da yoğun kar yağışı başladı Kütleler bizede ulaştı bwkalim ne kadar sürer
Hocam bizede bı değerlendirme yapar mısın bulutlu hava çekiyoruz 😁😆
Çok güzel yağıyor
Ok sadet bizde birşey yok foto bekleriz