Radardan kütle takip etmeniz lazım akadaşlar
Şuan sürmene ve araklı da güzel bir kütle var ordan biri varmı forumda güzel kar yagışı olduğunu düşüyorum
Bizim taraflarda hiç birşey yok hava bulutlu hava durumu karlı gösterior
smfmsmvksj
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRadardan kütle takip etmeniz lazım akadaşlar
Şuan sürmene ve araklı da güzel bir kütle var ordan biri varmı forumda güzel kar yagışı olduğunu düşüyorum
Bizim taraflarda hiç birşey yok hava bulutlu hava durumu karlı gösterior
smfmsmvksj
Kar beklerken ben 😁 yağmur durdu hava iyi soğudu bakalım neler olacak
tamamiyle hüsran bu arada gece yağacak mi bakalim
Geliyor hocam Görele tarafından bekle bejim anlamadığım doğu tarafta yağış başladi bizim burarda durdu geliyor sıradaki yağış kar 🖤
Yağmur durdu bakalım yağış ne olarak düşecek hava baya soğudu
Allahım uzun göle bak ![]()
![]()
GÖRELEDE yağış kky dönmüş Beşikdüzü Vakfıkebir Hazırlan Geliyor sonra çarşıbaşı akçabat ![]()
ilçeler için farklı bir tahmin var kendi ilçenizi gidip bakabilirsiniz traboznun doğusu ile trabzonun batısı aynı değildir bunuda unutmayın ![]()
16Ocak aksiyonlu geçecek gibi görünüyor ![]()
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Hepimiz kardeşiz şu kişiliğe böyle insanlara ders vermek biz kardeşlerden beklenmeli zaten umarım gereken cezayı alır kendisi
Kıbrıs açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Sohbet sayfası olduğu için soruyorum. Kerem Ökten beyin bu sayfada yöneticiliği ya da görevi varmıdır? Kendisi üye mi sadece?
Boyle bir karaktere sahip kişiliği bu forumda aiele bağı olan bir ortamda barındırmak zaten yanlış olurdu, Sinan hoca sınırsız bir şekilde forumdan yasaklamıştı bu şahısı 3-5 veri incelemekle tamam tahmin yapabilirsin ama şuana kadar hangi tahminin tuttumu sert diyordun ne oldu gelip benim güzel bölgemin halkına iğrenç tavırlar sergileyemzsin ilk önce adam olmayı öğrenmek şart öyle kiravat takım elbise giyinmek ile adam olunmuyor , kendisine hoca moca diyordum böyle bir kişiliğe sahip olduğunu bilmiyordum.
Forum çok sessiz bugün.
Fırtına yaklaşıyor 🌨️🤨
Sistem yağış konusunda çok kötü bir sistem oldu
Daha yaşamadım hocam bı yaşayım haber vercem yağış konusunda şuan kütleler hazırlanıyor rüzgar dönsün koparsiniz inşallah