Hiç olmasa biraz da olsa örtü bekliyordum rakım 500 de sistem 1 saat sürdü sadece
bekle hocam soğuma daha henüz girmedi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHiç olmasa biraz da olsa örtü bekliyordum rakım 500 de sistem 1 saat sürdü sadece
bekle hocam soğuma daha henüz girmedi
Daha Çok GösterKaradeniz Bölgesinde Bazı İlerin Anlık Sıcaklık durumu;
Bolu: -1.2
Zonguldak: 2.2
Karabük: 3.6
Sinop: 4.1
Samsun: 3.6
Ordu: 7.7
Giresun: 8.0
Trabzon: 10.9
Rize: 11.0
Artvin: 11.4
MGM verileri Baz Alınmıştır.
Vakfıkebir: 6 hocam
Vakfıkebirde yağmur başladı orta şiddete yağıyor hava beklenenden daha soğuk ![]()
ve kar yağmaya başladı sonunda
foto bekliyoruz hocam
Zonguldakli67 hocam kolay gelsin kendi konumum adinada bı tahmin alabilirmiyim senden Vakfıkebir Trabzon 🌨️☃️🤲
Maşallah radar şahane😍🌨️
Geloooo yavaş yavaş 🌨️⛄
Hava soğudu rüzgar çıktı yağış henüz yok ancak dağlarda kar başlamıştır köylere sis çöktü.
Nereye geldim hocam ben zaten burdaydim 🤔♥️
mgm giresun kıyı seridine yarın için 5-10 cm kar uyarısı yapmiş, ama kar ikonu dahi koymamıs ve hava sıcaklıgını 3-8 derece arası vermiş. Hafif tutarsiz bi durum yok mu? bir de mgm gece guncelleme yapıyor mu?
Soğuma nezaman giriş yaparsa ozaman yağış kara dönecektir dostum sabırla bekleyin ♥️🤲 MGM temkinli yaklaşıyor herşeye
Sen ne güzel birşeysin ya ♥️🤲🥺
Görüntüler Konyadan
rakım 510 bekliyorum halaa yağmur yagiyor
soğuk giriş yapmadı daha hocam bekle az daha
Aralık sisteminde anons etmeyen belediye şimdi tedbirli olun diyor vay demekki süprizlere açık bir sistem ![]()
MGM demiski 5-10cm neyinize yetmiyor 😂 yağışın kuvvetli olduğu yerler daha çok alabilir.
Sürprizlere açık bu sistemde 🖤
Mgm yayınladığı uyarıya göre doğu karadeniz sahil şeridi 5-10cm yer yer alabilir dedi hayırlısı diyelim.
Neeee 🤨