Gfs yi beklerken edebiyat sınavına çalışıyoruz işte bu böyle birşey :D
Vay be sevdiğim konu 🤲 umarım iyi alırsın eren
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs yi beklerken edebiyat sınavına çalışıyoruz işte bu böyle birşey :D
Vay be sevdiğim konu 🤲 umarım iyi alırsın eren
![]()
- ![]()
![]()
- ![]()
![]()
--Samsun
--Ordu
--Giresun
--Trabzon
--Rize
Mahmut Sami Scapulaaa predator doğum gününüz kutlu olsun umarım güzel bir yaş yaşarsınız iyiki doğdunuz.
Senaryolar da Harika Görüntüler var Müsait olan Paylaşabilir .
Eve geçim paylaşırım hocam
Ogle guncelinin kar haritasini gordunmde o kadar iyi degil gibi degisedebilir tabi üstadları daha iyi bilir
Kar haritası dekleri işe katmıyor hocam şu görüntüde en şanslı yağış bakımından bizim bölge soğuk bakımından batı kısmı yagista var tabi batıda az da olsa
Sa batıkaradeniz kıyılar nasıl olur ?
13-14 sisteminde şu görüntüde en şanslı konum oralar 🖤
Karadeniz sahil bandı denize sıfır kesimlerde tutucu olmasada izlemeye keyif veren kar olur iç kesimlere gittikçe kar dahada güzelleşir.
Benim için hava hoş vallaha çıkarım lapa lapa karın altında gezerim 🥶🌨️
Fevzi Burak hocam ben arkasından gelecek olana odaklandım Azor çok güzel tan kıvamında 😈🖤
Çok aksionlu bir haftaya gidiyoruz peş peşe sistem kovalicaz 🌨️🥶💨❄️
Hazırlan karadeniz kış başlıyor ![]()
AO VE NAO
Karadeniz varmısın sömestiri uzatacak bir sistem alalım
var bi hayalimiz
Aslında 13 14 sistemi marmaraya gitse ilerisi için bizim için daha iyi olur.
sistem Doğulu olduğundan sonraki gelen sistemler kafkasa kaçıyor.
Ama bu sistem marmaraya inmeyecek 3 gün önce de dedim yine diyorum en kötü ihtimal batı karadenize iner
Bu sistemi ben hiç önemsemiyorum , tad tuz vermez.Bu bölgeye yakışan bir sistem bu sene inecek buna inanıyorum...geçen sene batı bölgeler aldı bu sene bu bölge alacak kralından bir sistem.
Önümüz için bir değerlendirme yapacaktım gfs bütün dengemi bozdu. Ama şunu söyleyebilirim bu sistemden sonra potansiyeli büyük SİSTEMLER var...
Bu kış şanslı bölge orta ve doğu karadeniz bana göre bir 8şubat 2020 yaşarız gibime geliyor hocam dahada güçlüsü olabilir ![]()