Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ocak Son Günler Görünüm Böyle değişime açık.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Salih61 hocam hislerime güveniyorum 13-14 sisteminde havadada olsa kar görürüz gibime geliyor sonrası zaten aşırı bir aksiyonlu güzel görüntüler amaya başlarız 15inden sonra

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Gelişmeler çok iyi bölgemiz adına bakalım yarında devam edicekmi bu ısrar ama şunu diyebilirim kar yağacak

-
UKMO da ECMWF benzedi GFS yalnız takılıyor son sözü ECMWF söyler bugün bence gelmezse öteki sistemlere kaldı artık GFS ile yola çıkılmaz çıkan yarı yolda kalır sadece öngürü oluşturur bence
İstermisin ecmwfde ul kopartsın gfs deki gibi görüntü :D
-
Allah rahmet eylesin hocam başınız sağ olsun.
-
Sis pus he Hasan61
Ayn hocam geçen sene oluşmamıştı bu sene oluştu 😆 hiç sevmem boğucu bir hava umarım sabah dağılır.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 🌫️
-
icon
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hmmmmmm

-
Allah rahmet eylesin ülkemizin başı sağolsun

-
Ben 15 inden sonrasına odaklandım vallaha 🖤☺️ Salih61 hocam 13,14 havadada olsa görürüz diye tahmin ediyorum o hiç olmasa grapuel olur
-
İcon , GFS ye benzemiş
Gfs öğle çıktısı bakalım nasıl olacak hocam zaten 13,14 sistemi sürprizlere açık son saate kadar değişme açık ül vsr çünkü işin içinde.