Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dek hesaba katılamıyor bu tarz haritalarda sanırım
evet
-
iyi aksamlar herkese
2 tane ard arda salınım mi var yanlış mı analiz ettim
Sanırım ilki vurkac sistemi
Hiç birşey kesin değil ul sistemi nereye vurursa öp başına koy ul nereye otutursa orası şanslı oluyor şuan görünen bugün karadenize çalıştı, eps marmara
Ki ul sistemler saat başı değişir hareketlidir çünkü
Ancak ya karadeniz ya marmara yada italya piyango kime vuracaksa artık
-
Kar haritasında yine samsun avcunu yalıyor

Kar haritaları dekleri işin içine katmaz ve yıdlız yapacağından sizin o taraflarda böyle gelirse dek manyağı eder sizin o tarafları
-
ENS ortalama
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
PolarVortexin durumu;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Her neyse oturmayan daha birkaç birşey var sevinmiyelim öncelikle önümüze devam kış kendini yeni hisstericek bu belli ama

13-14 sistemi dediğim gibi süprizlere açık
-
Yildizmi sayariz yani
Yıldız tam kuzeyden rüzgar esiyor dekler direk karaya vuruyor onu demek istedim
-
Saadet gugul eldiven bot atkı ne varsa hazırla geliyor gelmekte olan az kaldı kavuşacağız allahın izniyle
-
Hasan karadeniz gomuldu
Geçen sene işte samsuna yıldız yapmıştı ya gece yine oluşur bu görüntüde o

-
Hasan karadeniz gomuldu
Ul karadenize çalıştı çünkü hocam çok daha değişir bu ul olunca ama 14-13 sistemi sahiller için ümit verdi süprizlere açık demiştim
-
ArdaAlper izobarlar çok iyi Samsun,Ordu,Giresun,Trabzonun Batısı
-
Salih61 hocam ağzın açık kaldı dimi güncellemeyi izlerken seninde bir yorumunu alalım

-
Bu akşam ull bize çalıştı bakalım neler olacak 13-14 sistemi suprizlere açık bu arada
demiştim karadeniz süprizlere açık diyeben senaryoları ve ecmwf diyagramını merak ediyorum şuan
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEMDE gördü
ECMWF JMA İCON GEM , GFS de doğu meğil var zaten bakalım neler olacak ecmwf de