En guzelide ne biliyormusun böyle sistemin gelişini takip etmek çok güzel oluyor heyecan veriyor kar haberleri aliyoz falan harika yani

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEn guzelide ne biliyormusun böyle sistemin gelişini takip etmek çok güzel oluyor heyecan veriyor kar haberleri aliyoz falan harika yani

Ben sinan abinin dediği tarih den çok umitliyim geçen yıldan tarih vermişti biraz otelenerekte olsa gelmiş güzel sistem almistik
Sinan abinin dediği sistem 18,19,20 Ocak aralarinda kendini gösterir zaten Ocak sonu sibirya etkisine girme olasılığımiz da var ☺️
Peki bilmiyorum ama böyle senaryolar gfs de daha fazlami ondanmi değişiyor var bişey ecfm daha iyi
GFS uzun vade Ecmwf yakın vade tutma olasılığı Ecmwf nin daha yüksek , ama işte birbirleriyle savaşa girdikleri vakitte oluyor mesela atlattığımiz Aralık sistemini Ecmwf çözmüştü yine 😈🖤
Ki kendi bölgem adına konuşuym Aralık'ta eğer havadada şahsen kendi konumunda yerde örtü bile olmuştu olsa kar görmüşsek bunun gerisi Ocak sonu veya Şubat'ta dolu dolu gelir bu herzaman su istisnasız ♥️🤲
Hasan sistem bizi baya uykusuz bırakacak gibi
Katılıyorum hocam ama gelecek ya ümitliyiz gfs ecmwfye uymaya başlar bı kaç haftaya 😁😆
Konu çok sessiz olmadı bu 😁
İyi geceler Salih
Karışıklılık olmasın ve hocamızın konusu meşgul olmaması amacıyla silinmiştir.
Ozaman bizde silelim yazdıklarımızı?
Yazdıklarımizda neler varda siliniyor acaba
Şey tartışma çıkmasın diye hocam haklılar bı yandan ortam gerginleşiyor.
muhammet benle dalga geçiyor normal birsey bile yazsam biliyor
Dalga filan değil dostum sürekli aynı şeyi yazıp duruyorsun model takip konusunda ne yapılıyorsa onları oku yorumlayabiliyorsan yorumla yorumlayamiyorum diyorsa da hocalarımızın yazmasını bekle bende senin gibi üyeyim bekliyorum sadece anlıyorum heyecanlısin bende heyecanlıyım ama yapma bunu dostum sürekli adamı darlayıp durma gelişme oldukça yazicam diyor zaten , Seviliyorsun lütfen biraz sakin ol olurmu:)
Aynı şeyleri yüzlerce kere sorma o zaman Salih.
Ben bıhtım yazmaktan o bıkmadı sende silmekten bıktın 😁
Ssw minör olmaz. Ama stratosferde minör ısınma da yok.
Benim dediğim Başka birşey mis hocam kusura bakmayın karıştırmışım zonal rüzgarları ile ilgili minör salınım demişler
Ssw yok dostum. Herhangi bir ssw söz konusu değil ocak ayında
Şubat Minör ssw ihtimali var diyorlar?
Vortexin yerinden kaydığını görüyoruz
Yer değiştirme olunca iyimi oluyordu kötümü?
Vortexin durumu
Sarp Özdoğan hocam ssw den etkilenecek miyiz biz?