Bir konu hakkında konuşmak istiyorum Bugün kar yağmasın doğalgaz fiyatları çok soba yakamıyoruz diyenler yarın içecek su bulabilmek için varını yoğunu ortaya koyar. Azıcık mantıklı düşünsün böyle düşünenler
💥💯
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir konu hakkında konuşmak istiyorum Bugün kar yağmasın doğalgaz fiyatları çok soba yakamıyoruz diyenler yarın içecek su bulabilmek için varını yoğunu ortaya koyar. Azıcık mantıklı düşünsün böyle düşünenler
💥💯
Judoh Cohen;
Doğu ABD ve Avrupa'da düşük basınç/oluk ile Kuzey Atlantik boyunca orta Kuzey Atlantik'te yüksek basınç/sırt ile bir omega blok deseni, havuzun her iki tarafı için kısa da olsa #karlı bir desen verebilir ve her iki GFS'den de destek alır & Kanada modelleri.
SelamunAleyküm abiler ablalar . Uzun zamandan sonra gine geldim :D
Aleykümselam hoşgeldin.
Hasan61 aşı mevzuları derinleşir konuştukça,okullarda durum cidden böyle değil bunun farkında MEB ve Bakanlar yani anlayamıyorum artık biz mi salağız bunlar mı çok akıllı cidden anlayamıyorum.
Doğru diyorsun sonuna kadar katılıyorum sana 🤲♥️
Eğitimin ilk okullar dışında da olduğu anlaşıldığı gün birşeyler doğru gidiyor demektir.
Ben aşı karşıtıyım
Kadir Emre hoca ocağın son bir haftası sistem görünme ihtimali olabilir demişti video da ama özellikle şubattan çok umutluyum diye eklemişti
Dağlara yağan kardan biz grapuel veya kky görürüz diye tahmin ediyorum ancak Karadeniz sürprizlere açıktır orasını bilemiyorum işte ;( izleyip göreceğiz.
Kadir Emre hoca ocağın son bir haftası sistem görünme ihtimali olabilir demişti video da ama özellikle şubattan çok umutluyum diye eklemişti
Şubat zaten bizim yılımız ben bı 2020 daha bekliyorum şahsen 🙂
Ocak olmazsa şubat olabilir takibe her daim devam doğu karadeniz kıyıları için sağlam kar bekliyor musun diye sordum şubat ayında bekliyorum yazdı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ocak sonu gösterir herşeyi tahminimce
Ocak kapanmadan havada karı görürüz, ki kadir emre hocam burda ocağın 15,16,17,18,19 tarihlerini demiş sanırım zaten bu tarihlerden sonra Ocak diye birse kalmadı 😁
Mjo
Vortexin durumu
Samsun
Diyagramlar;
Ordu
Giresun
Trabzon
Rize
1942 kış modeli
500hpa
850hpa