Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ocak 1,2,3 gibi gelecek olan sistemde ben bazı sahillerde grapuel bekliyorum açıkçası. kky de görülebilir havanın soğuması ve rüzgara bağlı
İç kesimler ve yüksekler tabiki kaymağı daha çok alacak benim görüşüm 7,8 Ocak bı hareketlilik olacak ya geçtiğimiz sistem gibi yada orta derece ancak bu kış boş gecirmiyecez. Buba rahatlıkla inanırım çünkü Karadeniz bölgesinden bahsediyoruz Aralık'ta sahilleri kar almış birdaha almayacak demek bence komik 😆 kış henüz bitmedi arkadaşlar bitiren kişiler bunun cevabını alacak.
Her bölge için konuşmuyorum kendi bölgem adına.
-
Yine diyorum Aralık ayında aldığımız sistemle beraber kışi kapattık Ocak ve Şubat boş gecicek buda burda dursun benim hisslerim kuvvetlidir

Hocam görüşüne saygı duyarım ancak, Aralık'ta kar görmüş bölge kışı boş geçirmez buna defalarca şahit olduk , Rabbim isterse tabiki yağdırmaz ancak bu kış herkesi şaşırtacak bı anda lehimize dönecek herşey bunu hissediyorum geçen sene hiç bir hissiyatim yoktu Aralık'ta erken soğuma aldık bunun gerisi gelicek.
-
Sinan abim rahat ol diyosunda ya 2 gün olursq ya gelmezse sistem işte rahat olamıyor ki insan abim
Sabrın sonu selamettir kardeşim sakin sabırlı ol bekle

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1,2,3 ocakta gelen sistem sürprizlere açıktır belki sahillerde havada olsa kar görebiliriz (grapuel belki karlakarışık, zamanla kar) geçtiğimiz sistem gibi sürprizlere açıktır arkadaşlar bizim bölgemiz 😍 ancak sahiller için ciddi amareler 7-8-9 Ocak gibi görünüyor bu tarihlere takibe alalim derim:) orta ve doğu Karadeniz. Salih61 senin görüşün nedir hocam?
-
Haziran ayında tüm ülke donacak , Rabbim isterse olur

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Efsane-Semih Hocam Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun
-
nao
Noturlesme var ikisindedr çok iyi ☺️
-
Kaybedilen hiç bir şey yok yanlızca biraz gecikecek o kadar

Nao atarmisin birde hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Modeller bile hiç birşeyi doğrulamıyor biz nasıl doğrulayalım