Ne Demiş Büyüklerimiz ; Lodosun Arkası Karakış kar,buz,fırtına,karayel !
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bol lodoslu günlerden sonra tekrar geliyor merak etmeyin

-
Ordu merkez güneşli bir günü daha bitirmek üzere
sanırım dün akşam yağan karla yetineceğiz gibiHocam sabah bizdede güneş vardı açıktı hava şuan bi anda karardı radar takibi yap

-
Zonguldakli67 bi sistem bitmeden diğer sisteme yönelmek akdar güzel birşey yok hocam

-
Ocak ayını takip edelim türkiye

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 3-4-5-6 ocak odaklanın karadeniz :), en sevdiğim şey bi sistem bitirmeden diğer sisteme yönelmek aksionlu günler bizi bekliyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben bu sistemi kapattım kendi adima guzel örtü aldım artık diger balığa yöneldim

-
EPS de bizden yana hadi bakalim:)
-
gfs üzdü yine aksam nasıl olacak bakalim
Gfs umrumda degil benim o son gunlerde kendine geliyor onemli olan ecmwf boyle gostermeye istiarli bu guzel birsey
-
Küçük sistemlerin ardindan büyük gelir bunu kac defa yaşadık hatirlayin.
-
Vallaha dogu bölgelerde bence nasibini aldi kac yildir aralikta boyle bir yagis almamistik bu zaten tanisma faslı yenisi yolda geliyor

-
Hayırlı Geceler Abilerim Üstadlarım Arkadaşlar Gününüz Hayırlı Geçer Umarım Sabah Görüşmek Üzere:)
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.