Vakfikebir Beşikdüzü yarin aksam başlayacak dokturmeye bence
Hava acikmi orda hocam?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVakfikebir Beşikdüzü yarin aksam başlayacak dokturmeye bence
Hava acikmi orda hocam?
Senin konumun yarın için güzel görünüyor 👏
Havada yıldız var ayda guzel gözüküyor ne olacak acaba 😅🤣 yeni baktim dışarıya yagmurnyagiofu simdi acmis ay var
Onu diyen buradan biri mi?
Yok yav twiterde salak salak konuşuyor
Karayel de yorozun doğusu şanssız olur
Hocam ben vakfikebir batisinda oluyorum ama gelmis kalkmis bana bekleme diyor sinir oldum adama resmen
Rüzgar yönü değişmiş olabilir bakmak lazım Hasan.
Rica etsem bir degerlendirme yaparmisin UsTaD reis
Kim diyorsa açıklamasını da yapsın hocam😊
Sey diyor hocam rüzgar yüzünden kutle girmeyecek o taraflara filan 😒
Bise sorcam yorozun batisi sansli diyorlardi simdi oylr degil diyorlar ne iş? Zonguldakli67 hocam
Buz kesti bura buz yagis yok ama
Aynen beşikdağın da başlamıştı yağmaya akşama doğru
Bizim burda en alçak rakımlı köye bile başlamış
yarın benim konumda 17 18 gibi kar başlıcak sanırım iyi şeyler olacak diye tahmin ediyorum
yarın sabah karla karışık yağmur geçişleri olabilir akşamda rüzgarla beraber kara deönecek yağışlar köylerde başladı bu akşam geceden itibaren soğuma artacak onla beraber yağış karla karışık yağmura dönecek 17:00 dan itiaberen koparız artık ![]()
Trabzonspor-Altay maçını izlemek isteyene link bırakıyım
Dolu başladı gene :D
Rize Dağ Başı ![]()
Giresun alınca kar yağışı başlamış ara ara atıo;
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
off yavaş yavaş hızlanıyor atıyor çok iyi yaa