mgm verileri güncellendi karadeniz
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Giresun alınca kar yağışı başlamış ara ara atıo;
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. zonguldak kütle geliyor
-
Dün söylemiştim akşam saatleri başlar diye keyifli seyirler.
Doğu Karadenizdeki arkadaşlar acele etmeyin daha sistem bile gelmedi tam anlamıyla. Cumaya kadar vaktimiz bu akşam köyler kapnmaya başlayacak yarın akşam saatleride biz de saf kar görürüz yağışı güzel yakalayan bölgeler örtü oluşması konusunda şanslı olacaktır
Sistem 20;00 dan sonra giris yapıyor dimi?
-
Yarın sabah için diyorsan evet ihtimal var...
bu gece saf kar alırmı vakfıkebir?
-
Oraj devam edeck gibi duruyor grapuel yağışlar bu akşam etkili olacak sahillerde
Yarın sabah sürprizde olabilir doğu karadeniz için
Benim beklentim Yarın 16.00 sonrası
Örtü oluşurmu bizim burda salih sence?
-
Şuan yağış yağmur olarak devam ediyor arara dolu atıyor arara kar atıyor anlamadım çok saçma bir hava var :D şimşek çakıyor hava bi açıp bi kapatıyor
Zonguldakli67 sebebi nedir ha buarada rakımı en alçak köye bile kar başlamış yeni arabalarda kar vardı üstünde serviscilere sordum başladı dedi :D
-
GECE koparsınız inşallah👏
Şuan yağış yağmur olarak devam ediyor arara dolu atıyor arara kar atıyor anlamadım çok saçma bir hava var :D şimşek çakıyor hava bi açıp bi kapatıyor
-
İnşallah başkan hele ki yağış anında şimşekte çakarsa 💥💥
hocam bizim burda çakıp duruyor ama şuan sanırım dağlara ve köylere etkili oluyor?
-
arkadaşlar bugün sahillerde örtü yok en iyi ihtimal havada görürsünüz.
yarın orta ve doğu kardeniz akşam saatlerinde saf kar başlayacak ve yer yer örtü oluşturur rüzgar yönü yarın Trabzon merkez için daha iyi, sabredip bekleyin.
Salih bir gök gürlemiş 1 saat önce resmen yer sallandı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocm bildğin saf kar attı
-
Bulutlar çok fena geliyor sağlam sulu kar olacak gibi
Kar başladı bizde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. KÜtle var bizim tarafta sanırım o yüzden ara ara atıo
-
Vakfııebirde kar yagio erken basladi