Böyle bir çıktı da muhtemeldir. Gaziantep ve Kilis ile Hassa ve Beleni gömer. Biz de avucumuzu yalarız
İnşallah akşam Boyle kalmaz her sene avuç yalamaktan bıktım diyagramda çifte%40 var demek hala Umut var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBöyle bir çıktı da muhtemeldir. Gaziantep ve Kilis ile Hassa ve Beleni gömer. Biz de avucumuzu yalarız
İnşallah akşam Boyle kalmaz her sene avuç yalamaktan bıktım diyagramda çifte%40 var demek hala Umut var
Vallahi windy de güncellenmiş akşamda böyle gelirse karı zor görürüz anca hassa tarafları
Bu yağış örtü işini bozar demi ?
Böyle bi seneryo bizi mermiye boğar ?
GFSv16 şu an bana en mantıklı gelen senaryoyu vermiş
Foto atma imkanınız varmi
Ya üretti de önceden de öyleydi yağış anında kütle üretiyordu ama yağmur olunca.d
Söyle bı kar topu aticak kadar olsun burdan asiye kadar yollarım hocam :Dddd
Sahutt hocam ikon haritası varmı
Türkiye'de kütle konusunda en kötü deniz valla .d yağmur olsa şakır şakır kütle üretir
Ulan gfs eğer bizle eğleniyorsan sana uçarım.d kısa vadeler lazım zaten bize bu saatten sonra Çarşamba sabahida radar sıcaklık avliycaz ulan yokmu Akdeniz'in kütle üretmesi.d
Bu yağışı en azından şöyle geceye kadar uzatsalar.... Çok çok güzel bir örtü olur
Deneme yapıyorlar ya akşam vurucak gol olcak ? diğer modeller ne diyor icon felan ?
17 si öğlene kar verdi. Akşama kalmadan yağışı kesti
Görsel şölen
Öyle gelirse çok iyi olur
İstanbul'a bakılırsa sistemi gem kazandı diyorlar
Valla ne Eco ne gfs işimiz atmosfere kaldı şuna bak 1 gece kaldı istikrar yok