Gfs güncellemesinde gem gibi gelirse silahları doldurun patlamaya hazır şekilde
Sefa kazancc tarafından yazılan gönderiler
-
-
gem hala istikrarlı ? aynı haritayı sabah ta verdi
-
Pazar gece güncellemesine bağlıyım oda kötü gelirse ben bu kışı bitiririm
-
Yok maalesef. Hatta havada bile görme olasılığımız kalmadı diyebilirim. Varsa bile az bir olasılık. Güzelim sistem. Tüm ülkeye daha düne kadar - 12 ler sokan sistem ne hale geldi. Bu sisteme efsane vs diyenler vardı. Bizim için gayet normal bir kış sistemi. Yağmurlu serin bir kış sistemi. Gerçekten üzüldüm. Beklentim vardı bu sistemden. Hala her şey bitmiş değil ama. Ben umudu sabah ECMWF güncellemesi ile ayın 20 sine kadar kestim
Efsane dediler gece gündüz takip ettik sonuç bumuydu cidden şaka gibi
-
Gfs sabah güncellemesi sıcaklık baya iyi -4 sokmuş
-
-
En son güncellemede uyuyakaldığımda 56cm kar vermişti , ben en iyisi sabah yine uyuyakalıyım totemimiz olsun hadi iyi geceler ?♂️
Hadi git uyu .de iyi geceler
-
maraş içinde şans kalmadı galiba
Maraş gömüldü
-
Senaryolar şu an çıkıyor. Yarım saate diyagramın ilk kısmı güncellenir
Çıktığında atma gibi bı şansınız varmı hocam
-
Sanırım tek kar vermeyen ana çıktı olacak. Ben buna net olarak sıcak çıktı derim.
Seneryolar ne zmn çıkar bari onlar güzel verseler
-
Sanırım tek kar vermeyen ana çıktı olacak. Ben buna net olarak sıcak çıktı derim.
Sibirya geliyor 15 dereceye vurucaz neredeyse çok saçma çok
-
Hocam toplanın gidelim denize yakalım mangal valla iştah kalmadı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Peki uyarlarsa örtülük kar alma şansı var demi
-
Ben konuşmuyorum.
108 H MONYENNE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 120 H MONYENNE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sefer verecek diye düşünüyordum GFS. Sabaha kaldı. Sabah hem ECMWF hem GFS ortalamaya uyarsa mükemmel olur. Ama uymazlarsa sıkıntı o zaman başlar
Uyacak uyacak(nokta)
-
Hayır onda değil. Şimdi diyagrama da yansır. Bütün senaryoların ortalaması. Yani GEFS MONYENNE.
Nerden bakicaz ona