The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çerçeveletin
Ne güzel ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çerçeveletin
Ne güzel ?
Sabah güncellemesi sizce sahut hocam güzel çıkmış diyorlar
Allahım 312 h Hatay kısa bir aradan sonra tekrar kar yağışlı ?
hocam bizde kalp var
Kaçta cikicak DİYAGRAM
Sabah güncellemesinde görüşürüz dostlar. Ben diyagramı beklerim öyle yatarım. Hayırlı geceler
Diyagrami ezberledim 1 tane 32 3 tane 25 üstü var bakalım yarın nasıl olcak
Kuzey biz oluyoruz. ?
Gömer ??
Yok aralıklı kar verdi. Üstüne kısa bir aradan sonra 222. saatten başlatıp bir iki gün daha devam ettirdi.
Kar haritasında güneyimize dikkat çekmek istiyorum. Oradaki morlukları biraz kuzeye çekelim artık ?
Gördüm hocam çok iyi ya
Önümüzdeki güncellemeleri takipteyim. Bir gelişme olursa buradan yazacağım. 35 dakikaya gece güncellemesi var. Uyumayan olursa yorumlarız onu da
Ben oyundayim güncelleme sonrası gelirim
Sahut hocam ozür dilerim ekran görüntüsü pek hoş karşılanmıyormuş yeni öğrendim
Sıcak seneryo böyleyse soğuk ne alemdedir
Sahut hocam Eco bugünkü akşam güncellemesinde sıcak seneryoyu vermiş diyorlar ?
3 5 cm olsa sevincten havaya ucucak çocukların biz adamlar 70 80 cmi az buluyor
Eco güncellemesine ne diyorsunuz hocam
İşte böyle. ??. Yani canımızı sıkmaya değmez. Şu an GEFS ortalaması da fena değil. Ayın 24 ünde de takibe değer birşeyler var. Sistem yaşarken sistem kovalayacağız. Burası Londra mı? Paris mi? New York?
Hatay.... :D
Dediğiniz gibi hocam burası Hatay lanet okunmuş sanki sonlara gelip bitirmesi bende de var umut orası ayrı da beklenti karşılanmazsa çok koyuyor