buz daginin görünen kısmı bunlar bizim mahalle bu durumda en son care köye kaçmakta bulduk
Sefa kazancc tarafından yazılan gönderiler
-
-
Okan hocamın evinin yarısı yikilmis sahut hoca ve diğerleri ile görüşmedim hastaneler yerle bir olmuş durumda bir çok ölü ve enkaz altında bir çok adam var artcilar sürekli devam ediyor evlere girişimiz bir kaç süreliğine olmuycak hocam çok kötü durumdu ben ben bitti dedim...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Her yer yıkıldı abi
-
Buda windy günceli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sözüm söz ...
GFS nin Windy güncellenme saatini beklerseniz atabilir misiniz bakalım nasıl verecek onu merak ettim
Sabah dersim var bekleyen olursa buraya atsın derse gitmeden bakarız
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu tarz sistemlerin farkı, soğuklar batıdan doğuya değil, dümdüz bodoslama indiği için, soğuk çok fazla kıırılmadan giriş yapıyor. Ve yer seviyesi sıcaklığı düşük olduğu için daha yüksek sıcaklıkta kar yağışına olanak sağlıyor. 13 sistemi olur da gelirse ve Hatay'a kar yağarsa yağdığı gün Köprübaşı'nda salep ısmarlarım gelene. Sefa kazancc okan331 Mehmet Ali
Unutmam bu sözünü
-
Güzel gidiyor da 13 üne gene vade uzun bu gfs sistem içinde sistem öldürüyor
-
Çok umutlanmak istemiyorum ya bu sistemde gfs de ecmwf de 20cmden fazla kar veriyordu hiçbir şey göremedik.
Sınırda olduğumuz belliydi zaten knk 1.9 dan döndü 1.5 1.3 olsa görürdük ki yağış kesmemis olsa izlemekikte olsa görürdük de yağış kesti
-
GFS bahsettiğim tarih için olumlu 🙃 500 km kuzeybatılı ecmwfye göre
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış sorunu var gibi geldi bana
-
-
Benim fırsatım olmadığı için gidemedim. Araba neyin yoktur bizde.. Otobüs de tehlikeli falan. Gerek yok sağlık olsun
Bilseydim alirdim 4 arkadaş gittiydik zaten
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok yoğun trafik var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.