Sefa kazancc tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aksam 5 ten sonra keskin bir dusus bekliyorum
İnşallah hocam 😎
-
Derece yükseldikçe nem iniyor
DP şuan -1.7
-
Dışarıda dondurucu bir soğuk var. 3 dakika markete gittim. Hala üşüyorum. Çok soğuk hava var. Nem düşük diye böyle hissediliyor da olabilir. Bir kütle geçişi esnasında saf kar göreceğiz
Geçmiyor .d
-
Bugün de kalacağız da. Bakalım ya. Belki de sürpriz bekliyordur bizi tekrar
Ben açığım o süprizlere
-
Tam tersi. Üst seviye sıcaklıkları hiç uygun değil. Hatta yüksek bile diyebilirim. Yağış başlayacağı anlarda kar görebiliriz. Siklonun ilk giriş saatlerinde. Akşam saatlerine doğru da ihtimal bulunuyor. Ama gece sıcaklık yetmeyecek büyük ihtimalle. İnşallah yanılırım. 🙄🙄
Hocam geçen kumar masasında uzun kalmıştık yağış başladığında Hatay yanıltıyor bazen
-
Derece 2.5 den yukarıya çıkmadı
-
Ust seviye soguk oldugu icin koymustur
Ama aksamdan itibaren tam kar yagabilir artik son sansimiz bu
18;00 dan sonra beklentim var gece izleriz inşallah son demini de atsın sonra rahat rahat uyumaya başlayalım
-
Peki bu mgm neye bakarak ikonları kky koydu ben hala anlamadım
-
Hemen yagmasi lazim derece yukseliyor 1.5 derece olduk, bari yagsinda derece yukselmesin
Hocam garibanın yüzü gülmez bekler durur böyle yükselince iner yağış hep böyle oldu
-
Bunların dili ne söylüyor.d
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yine efsaneyi birkaç kilometre ile kaçıracağız gibi duruyor 🙄
Umut fakirin ekmeğidir şahut hocam .d belki beklemediğimiz bir şey olur ne malum burası Hatay 😎😂
-
marasa beklenen kar malesef yağmadı hocalarim neden yağmadı sizce Sahutt
Dur daha yağış gelmedi gelsin
-
Maalesef öyle görünüyor.
10 gündür istikrarla bu günü bekle ters köşe ol sıkıldım ben bu işten valla
-
MGM orta ve Doğu Akdeniz'e kuvvetli kar uyarısı yaptı. Hiç umudum yok. Tek silahsın MGM
Nasıl yanı bugünkü yağışları yağmur olarak mı alcaz ☹️