Sefa kazancc tarafından yazılan gönderiler
-
-
ANLIK DURUM (25 Ocak - 06.34)
-0,9
PusluYağış
0Nem
99
Rüzgar
0A. Basınç
1004,5D.İ.Basınç
1024, -
ANLIK DURUM (25 Ocak - 04.56)
-0,1
AçıkAh hayat ah 🥲
-
Yağış olduğunda böyle düşmedik be
-
ANLIK DURUM (25 Ocak - 02.43)
0,9
PusluYağış
3.5Nem
100
Rüzgar
0A. Basınç
1004,9D.İ.
-
-
MGM ECMWF ile birebir değil bu sefer. Daha farklı. Hem de uyarı vermiş. 3 gün de karla karışık yağmur vermiş. MGM karla karışık yağmur veriyorsa o yağış kar olarak düşer çoğu zaman da. Bakalım 10 15 dakika sonra GFS ne verecek yarın ve Çarşamba için
Haber edersiniz hocam ben az kestireyim
-
MGM ECMWF ile birebir değil bu sefer. Daha farklı. Hem de uyarı vermiş. 3 gün de karla karışık yağmur vermiş. MGM karla karışık yağmur veriyorsa o yağış kar olarak düşer çoğu zaman da. Bakalım 10 15 dakika sonra GFS ne verecek yarın ve Çarşamba için
Mgm de anladı gfs reis olduğunu ..d
-
Şartlar kesin kar var demiyor ama🤔
Yarın için mi
-
Güzel haber bu gece ağız tadıyla uyuyabiliriz .d
-
Diyorum beklentim tavan .d
-
Doğu Akdeniz’de Beklenen Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise
Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Salı) Doğu Akdeniz’de beklenen yağışların, sabah saatlerinden itibaren Mersin ve Adana, öğle saatlerinden sonra Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş çevrelerinde kıyı kesimlerde kuvvetli (21-50 kg/m2) yağmur ve sağanak, 200 m üzeri rakımlı yerlerde yer yer yoğun olmak üzere kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Gece saatlerinde Adana ve Mersin’de, Çarşamba (26.01.2022) günü öğle saatlerinden sonra bölgenin doğusunda etkisini kaybetmesi beklenen yağışların, sebep olacağı muhtemel başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, kıyılarda yağış anında kuvvetli rüzgar ile tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
-
-
Yağış kaç gibi başlıyor şahut ?
-
3.1 dereceyiz tekrardan
Bana göre gece hayal oldu gibi geliyor ;/