Sefa kazancc tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anlik 4.5 derece muazzam dusus var kuvvetli ruzgar eslik ediyor
Buz hocam buz
-
Diyagrama bak be
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS kar var diyor. Mükemmel de. 13 ü öğlen yağış neden yağmura çevirdi bu sıcaklıkta anlamış değilim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burası Hatay onu bile kar olarak alabiliriz

-
Hatay için GEFS senaryo ortalaması 5.7 cm kar öngörüyor 😎😎
Yarın gece nöbet var desene
-
Güncel diyagram
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 13 mart akşam 6 -9
-
Bir güneş bir dolu ne güzel hatayda benim gibi kararsız
-
Dolu yağıyor aman aman 😂
-
Ben azda olsa ilk defa soğukla yağışı aynı anda görüyorum 😂
-
sabah güncellemesinden sonra diyagram
Gün içinde modelleri takipte olurum. Telefonu kutuya bırakmıcam 😜😜Öğleden sonra sınav var. Akşam GFS güncellemesine yetişmeye çalışırım 🏃🏻♂️
Tamam hocam
-
Gfs ısrarla sabaha veriyor
-
Sefa kazancc yağış olacak. Kar da olacak tahminimce. Güçlü bir yağış değil ama. Örtü de beklemem de. Martta da kar görmedik demeyiz ya. Böyle bir sezona böyle bir kapanış yakışır 😎. Bakalım görelim
Tarih varmı abi boşuna beklemeyelim tam vaktinde yakalayalım şimdi gece bekleriz sabaha yağış vermiş sabah kaçırırız olmaz 😂
-
Güzel abim eline sağlık,niye bakmayalım..Toplanamadik demekki..
😂 öylesine dedim ya