Bugün şehir merkezinde lapa lapa kar yağarken basaksehir 180 m rakimda yağmur yağdı sebebi nedir.Gerci konumum dün temiz 10 cm örtü aldı ama yinede sebebini merak ettim .
Snake34 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yağışın ne zaman yağmura dönme riski var acaba.
-
Hocam tamamen sistemin geliş yönüyle alakalı. Rüzgar profili çoğu zaman dediğiniz bölge için uygun olmuyor DEK yağışlarında
Anladim hocam.Peki bu yağış kütleleri hiç yanlamasına hiç Bi zaman avrupa yakasından anadoluya gecemiyormu. Yani radarda hep aşağıdan veya yukardan giriyor.Dogulayip geçtiğini görmedim.Ince noktalara takılıyorum bu gece abi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Demek istediğim yani yağış kütleleri hep istanbul üzerinden karadeniz veya doğuya gidiyor abi.Hic Bi zaman edirneye veya Balkanlara kaydığını görmedim.
-
Bide kutleler her zaman doğuluyor. Hiç batiladığını görmedim.
-
Boğazada gelmiyorlarki hocam 😅
Kafam karıştı iyice abi
-
Bu radardaki kütleler hiç Bi zaman doğulayip boğazi geçemiyorlar sebebi nedir hep merak etmişimdir.
-
Ecmwf yarın gece İstanbul Avrupa yakasına örtülük kar verdi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Başaksehir bu tabloda 10 cm görür hocam heralde
-
Tek Bi güncellemeyle ağıtlar yakılmış yine
-
Yüksek ihtimalle tutucu kar alacağız okullar bile tatil olabilir ve bencede olmalı
Başakşehir 180 m rakım tahminin ne olur hocam
-
Yarın ve gecesi için 150 m üstü semtler örtü alirmi hocalarım. Beklenti nedir.
-
Salı günü için beklenti nedir? Yüksek semtler için en iyimser tablo ne olur acaba
-
Bu görüntüde görür gibi duruyor
İnşallah hocam
-
Avrupa yakasının yuksekleri (150 m+ rakım) 10 cm kar görürmü dersiniz hocalarım
-
İstanbulda rakım 200 mt üstü olan denizden uzak yerler iyi örtü olur sahiller saçbas yolar 3 sene bunumu bekledik diye.
150 m üstü rakımdayım .örtü bekliyorum.