maç oynanırken kural değişmez... sen futbolcularına sahip çıkarsan hastalıkla boğuşmazsın.. hepsi iddasız kalınca rahatlamışlar, gece kulüplerinde fink atıyorlar, sonucuna katlanırsın..
Buzdevri tarafından yazılan gönderiler
-
-
doğalgaz zammından sonra sistem ürkmez usta, kuvvetlenerek gelir.
-
3 büyükler batmadıkça, futbolumuz düzlüğe çıkamaz, mehter marşı ile avrupa ya gider izmir marşı ile döneriz.
-
şubat ortası gibi ,boğaz donacak, yürüyerek karşıya geçilecek
-
Uludağ tek kelime ile '' muhteşem''.. sanki 1970 ler geri gelmiş.
-
Angora link bir kaç kez attı.
Bende yine ondan aldığım adresi atayım.
muhteşem...teşekkürler.
-
Heryerde kamera var, ankara da yok... ya da hiç biri çalışmıyor..
-
16 Mart'ta İstanbul icinde kar yapabilecek potansiyelde sistem gelebilir. Bu baslik altindan bilgi vericem. Sitede son yazim artik birakiyorum.
usta seni takip edeceğimiz bir yer olacak mı, yani , tahmin işini tamamiyle mi terk ediyorsunuz?
-
Hollanda da uyuşturucu hem serbest hemde normal , sende serbest bırak, seninde gençliğinin beyni uyuşup mutlu olsun :@
-
Güney ege veya akdenizde oluşacak kuvvetli bir AB 4 mart sonrasını bayrama çevirir
-
Yusuf kardeşim yalnız değilsin.... ama bilmeni isterim ki bu yaşadığımız devirİn ismi “Ahir zaman “ .... peygamber efendimizin “ benim gerçek kardeşlerimin yaşadığı devir” olarak adlandırdığı zamandayız... şükretmeliyiz ki, sınavlarımız çok.. çok sınav demek, çok şans demek... Ashabın , sahabelerin kıskandıkları müslümanlar biziz, yeter ki sınavları geçebilelim.. ????
-
Hocam şu sistem çok kötü kaçtı, resmen efsane olmasına çok az kalmıştı.. 25 şubat sistemiyle de birleşiyordu... bu oluşum için bi 40 yıl daha beklenek lazım...
-
25 sistemi için 30/1 şansımız devam ediyor?
-
Selamunaleyküm , yeni üyeyim ama eski karseverim, efsne Semih kardeşimi sonunda buldum. Umarım ayağım uğurlu gelir, ismim gibi Buzdevrini yaşarız ..