Mükemmel yağıyor tipi var samsunda
Konumun neresi İlkadımda hiçbirşey yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMükemmel yağıyor tipi var samsunda
Konumun neresi İlkadımda hiçbirşey yok
İlkadıma ne zaman kar başlar sizce herkese soruyorum
GOOOOOLLL
Aga yok İlkadımda yok niye ya
Samsun için sistem tırt çıktı kar bile yağıyo İlkadıma
Samsun İlkadımda durum nedir yorumlayabilecek olan var mı
Pandora Hocam sence samsun perşembe cuma da kar alırmı ihtimali nedir
Ecmwf nin son güncellemesinde samsun batırdı galiba pek anlayamadım bilen biri samsun merkez hakkında bilgi verebilir mi
Fevzi Burak Hocam sizce samsuna Çarşambadan sonra yağış olur mu Samsuna nazar ettiler yağışlı gün sayısı baya düştü diye gördüm sizce nasıl olur
Hocam konumuma salıdan itibaren kar vermiş mgm
-Tutarlılık oranı nedir?
Arkadaş herkes doğu karadeniz için sistem kötülemiş demiş kötüleme yok keyfine bak sizde kar örtüsü alıcaksınız ayrıca sochideki ab kuze tarafına doğru gitme eğiliminde şuan yani rahat ol sahil kesimi dahil bi kartopu oynarsınız
Konumumda kar başladi ama tutmuyor aksama doğru yogunlasir inşallah
maalesef yoğunlaşmicak hatta yağmur olarak devam edicek asıl kar pazartesi günü 13.00 dan sonra başlıyo bu fragman :D
Konumumda saf kar yağıyor
Arkadaşlar sizce sabah 6 7 gibi samsunun merkezine kar düşer mi Birde Fevzi Burak hocam cm tahmini yapıcak mısınız yaparsanız ne zaman yapıcaksınız
Arkadaşlar kusura bakmayın sizide yoruyorum fakat güncellemeleri takip edemedim Samsunun Kıyı Kesimin ahvali nasıl iyiye mi gidiyor kötüye mi Cevaplarınız için Teşekkürler
hocam son ecmwfye göre 18i öğleye kadar yağışlar devam edecek sonrasında 19u öğleden itibaren rüzgar samsun için en sevdiği hale geliyor modellerde o tarihlere hafif yağış veriyorlar o kısmı sonraki günlerde değerlendiririz değişime açık çünkü
Cevabınız için çok teşekkürler hocam